Lokasyon Rusya olsun Rusya telif haklarını fazla sallamıyor TR olursa ilk uyarıda siten yayından kalkar.
Yorumunuz için teşekkürler; dikkate alacagım.
Lokasyon'un yabancı olması artıdır. Ek olarak tabii en başta kimse görmeyeceği için sizi bu tür sıkıntınız olmaz. Olur da patlama yapıp duyulursanız telif hakları davaları üstü üstüne gelebilir. Tabi önce uyarırlar, kaldırırsınız problem kalmaz.
Ek olarak, dizilab, dizimag, dizibox, dizipub, dizist, diziay ve 28'inde açılacak olan gremots (benim tercihim bu siteden yana olacak) varken dizi sitesi açmaya ve boş yere uğraşmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Çok büyük işler çünkü bunlar. Çok farklı projeler düşünmenizi tavsiye ederim :)
Ek olarak, dizilab, dizimag, dizibox, dizipub, dizist, diziay ve 28'inde açılacak olan gremots (benim tercihim bu siteden yana olacak) varken dizi sitesi açmaya ve boş yere uğraşmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Çok büyük işler çünkü bunlar. Çok farklı projeler düşünmenizi tavsiye ederim :)
Yorumunuz için teşekkrüler;
Dediginiz sitelerin hepsi en iyiler varken onlar bu sektore girdiler ve en iyi yerlere geldiler demekki sonradan girilincede iyi yerlere geliniyormus onemli olan iyi calısma ve saglam ekip.
Telif hakkı kapsamında hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.Telif hakkını geçtim zor bir sektör.
Yorumunuz için teşekkürler; aynen haklısınız zor bir sektor ben zaten suan site yeni acacagım ıcın ilk olarak kendım devam edip bir kac ay gectigi zaman saglam ekip ile devam etmek istiyorum.yorumunuz degerlendirecegim.
Bende fransa kulanıyorum hiç telif gelmedi (kendi makinam)
Yorumunuz için teşekkürler; Sanırım lokasyonun etkisi telif olayında cok yararı oluyor.Ama telıf hakkının gelmemesı sans diyorum bence kimisi ilk ay da telif alıyor kimisi 5 6 ay sonra ama elbet bir gün alıyor :)