siberatak adlı üyeden alıntı

Herhangi bir ödeme yapmıyoruz. Her ay 1 sefer Finansbank atmleri dışında ki ATM'lerden para çekmek ücretsiz. Geçen 20 TL çektim başka atmden 1.17 TL kesti. Gayet memnunum.


meoacar adlı üyeden alıntı

En çok sevdiğim kartlardan birtanesi. Gerek müşteri hizmetleri gerek masraflar olmayışı süper :)


Olric adlı üyeden alıntı

Ek olarak en güzel bilgiyi temsilciyi arayarak alabilirsin. İlgililer çok.


AlfaOis adlı üyeden alıntı

Zaten diğer bankaların aldığı kesinti yada kredi sigortaları filan yasal değilde bu bankada öyle bir durum söz konusu değil, hea şuanki olayda mesela her ATM'den para çekme işlemi belli bir süre için geçerli ama tahminim devam ettirirler, örnek steam alışverişlerinde %50 para iadesi var 50 Tl'ye kadar bunlar süreli oluyor.

Söz konusu ödeme almak ise bir kesinti olmaz, olursa da ayrılacalığı kalmaz, reklam ve müşterilerinden olur. Çağrı merkezini ararsan güncel bilgileri alabilirsin.



serras62 adlı üyeden alıntı

Neden işlem ücretsiz yapıyorlar çok merak ediyorum? Çıkarları ne aracaba. Çıkarsız kolunu kıpırdatmaz bankalar.



sokrates adlı üyeden alıntı

Düşünecek pek birşey yok bence hiçbir ücret ödemiyorsun banka olmadıgı için masraflarıda yok denecek kadar az bu sebeple ücret tahsil edilmiyor. baska bankamatikten para cekerken bile ayda 1 kez kesinti olmuyor düşün yani :) + adamlar ayagına kadar geliyor güler yüzlü m.temsilcileri var ve şıkta bir hediye veriyolar a kalite kalem ve not defteri. açtıgımda bu zamana kadar neden açmamışımki dedim yani. öneririm.



Engin07 adlı üyeden alıntı

Herhangi bir kesinti yaşamadım, ne havale / eft nede para çekip alma. Farklı bankaların ATM'lerinden bile her ay belli bir sınırda ücretsiz para çekimi yapabiliyorsunuz.




Hepinize Yorumları İçin Teşekkür ederim hesabı şuanda oluşturuyorum. Ama hala aklıma takılan bir soru var bu ADAMLAR neyden para kazanıyor sadece yabancı para işlerinden felan kazanamazlar % kaçı bu işleri yapar ki ? Bu kadar ücretsiz şey sağlıyorlarsa nasıl kazanıyorlar ?