Hepinize Yorumları İçin Teşekkür ederim hesabı şuanda oluşturuyorum. Ama hala aklıma takılan bir soru var bu ADAMLAR neyden para kazanıyor sadece yabancı para işlerinden felan kazanamazlar % kaçı bu işleri yapar ki ? Bu kadar ücretsiz şey sağlıyorlarsa nasıl kazanıyorlar ?
Herhangi bir kesintisini şuana kadar yaşamadım. Ekstra olarak ödediğim bir çok faturadan ve kart ile yaptığım alışverişten %50'ye kadar geri ödeme iadesi aldım. Ayrıca her ay yaptıkları onlarca güzel kampanya oluyor. Her ay 3 sefer başka bankalardan ücretsiz ATM işlemi yapma olanağı sağlıyor.
Not: Kayıt olurken Enpara hesabı olan birisini referans gösterirseniz karşı tarafın adına İstanbul'da kendilerine ait ormanda bir ağaç dikiyorlar. Bu şekilde kayıt olursanız sevinirim.
Not: Kayıt olurken Enpara hesabı olan birisini referans gösterirseniz karşı tarafın adına İstanbul'da kendilerine ait ormanda bir ağaç dikiyorlar. Bu şekilde kayıt olursanız sevinirim.
Aynen arkadaşın belirttiği gibi, eğer henüz başvurmadıysanız kullanan tanıdığınız varsa onu referans olarak gösterirseniz doğaya bir katkıda sizden olur. Yada başvurduysanız, görüşmeye geldiklerinde onlarada belirtebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Bu arada orman İzmir'de diye biliyorum ben?
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/tema.aspx