Merhaba arkadaşlar;

ilk etapta a ve c class ip'lere sahip 35 domainimizde ikinci etap ile birlikte toplamda 100 domain, siteniz ile ilgili içerik girebileceğiniz bir sistemde yer almak istermisiniz ?

Kendi sitelerim için kullandığım için, başka siteler için bir çalışma yapmamıştım ama artık ilk defa wmaraci.com'da başlamak istiyorum... çalışma şeklini kısaca anlatmak gerekirse;

- siteadi1.com/anahtarkelime ( örnk: /oltatakimi ) a class ip
- siteadi2.com/anahtarkelime ( örnk: /oltatakimi ) c class ip
- siteadı25.com/anahtarkelime (örnk:/oltatakimi ) c class ip
- siteadı35.com/anahtarkelime (örnk:/oltatakimi ) a class ip

olacak şekilde sayfalar açılacak, alt yapı olarak wordpress kullanıyoruz...

Not: şeklinde olacak ve bu siteleri sadece siz içerik girebileceksiniz (özgünlük şart kopya içerik olursa iptal edilecektir)

not2: elinizde kullanmadığınız jenerik domainler sahiplerine yada sitem var ama değerlenmesini istiyorsanız, sizleride bu sistemin içeriğine dahil ettiğimiz bir alanımız var. Bu konuyu ilerleyen zamanlarda çokça konuşabiliriz.

- ilk müşterimizi ücretsiz olarak bahsedilen sitelerde hesap açılacak kelimeyi bizde takip edeceğiz, sonucu hep beraber görmüş olacağız... ( kura yöntemi ile belirlenecek video çekip hep beraber göreceğiz :) )

- akla gelebilecek bir kaç soruyu sorulmadan cevap vermek isterim, olduki bu sistemden faydalanmak istiyorsanız fiyat konusunda henüz bir karar alınmadı. aylık 3 aylık 6 aylık vb şeklinde olabilir. (fikirlere açığız)

- makale yazdırmak istersenizde kendi e-ticaret sitelerim için yazdırdığım yazar arkadaşlarada yazdırabilirim (fiyatlar kesenize uygun olduğunu düşündüğünüzde )

- paketi aldım ama 2 ay sonra kapanırsa ne olur ? diyorsanız hostinlerimiz yıllık olarak alınıyor 2 yıldır kesintiye uğratmadan devam ediyoruz, sadece sizin paketleriniz değil kendi silerim içinde kullanıyorum bu sistemi.
not: siz istemedikçe hesaplar silinmeyecektir.

- yüzlerce farklı sosyal hesaplarda yazılarınız paylaşılacaktır spama etkisi olmayacak şekilde aslında kendi sitelerimde ne yapıyorsam paketi alan arkadaşlar içinde aynı şeyler geçerlidir.

şimdilik bu kadar olsun soru cevap şeklinde devam ederse, çok daha iyi olacağını düşünüyorum.