Arkadaşlar adwords veya facebook reklamları kadar olmasada tanınmış yada uydurmaca kişiler adına açılan facebook profili açıp linkler vermek işe yarıyor günlük moda siteme 1k gercek hit çekebiliyorum ve tamamen ücretsiz kesinlikle tavsiye edilir.
NOT: Dünya abaza dolu, abazaları kullanın rahatınıza bakın
Ek Olarak: Beğenen veya beğenmeyenlerin yorumlarını bekliyorum :)
Ne denir bilemedim ki... Şimdi gelen kişilerin potansiyeli bağlı. Ben şunu düşündüm izlediğimde. Hadi fake hesapla ziyaretçi çektiniz. Adam geldiği sayfadan alakasız bir sayfa görünce ne yapacak? Kapatacak anlık olarak...
Ne denir bilemedim ki... Şimdi gelen kişilerin potansiyeli bağlı. Ben şunu düşündüm izlediğimde. Hadi fake hesapla ziyaretçi çektiniz. Adam geldiği sayfadan alakasız bir sayfa görünce ne yapacak? Kapatacak anlık olarak...
Ek Olarak:
Hocam organik ne anlamda kullanılıyor? Bot ve gerçek kişi arasındaki fark değil mi? Yani Bot=Sahte
Organik=Gerçek kişi
Alakasız değil ki Nepal hindistan vs gibi yerlerde öyle abazalar var ki magazin moda tarzı sitelerde böyle ilmik ilmik karı kız fotosu arıyorlar ortalama sayfa gösterimi 4 siz düşünün hemen çıkış olmuyor anlayacağınız yani bundan gerçeği nasıl olur bilmiyorum
Organik hit daha önemlidir. Bunlar geçici çözümlerdir.
Kesinlikle haklısınız ama siteyi beğenenler artık abonesi olmaya başalamazlar mı zamanla facebook üzerinden değil google üzerinden de yabancı ülkelerden trafik gelmeye başlıyor ve artarak devam ediyor tavsiye ederim tabi bu tarz site açnayı düşünüyorsanız
Tüm fake facebookları bir sayfaya bağlamak mantıklı olur cunku acılan profıller 1-2 hafta içinde banlanıyor ve maximum 5 bin arkadas olması sıkıntılı
biz kapalı grup actık oraya topladık kişileri