Merhaba değerli wmaracı üyeleri. Nereden başlasam bilemedim. İlk başta bir tarayıcı virüsü bulaştı. Anasayfanıza tamamen el koyar şu dandik arama motorları işte. Kaldırdık tabi hemen. Bi de yanında yüklenmiş üç beş dandik program. Onları da kaldırdım hemen. Sonra nolur nolmaz diye bir de virüs taraması yapayım dedim. At mat truva solucan böcük birsürü şey buldu temizledim sildim hepsini. Virüs programı lisanslı olduğu için birazda güvendim açıkçası. Sonra efenim ağ bağlantım gitti varsayılan ağ geçidi kullanılmıyor diye hata. Cepten girip araştırmaya başladım adam akıllı bir bilgide yok. Ama allahtan wifiye bağlanıyorum. Dedim bu kesin kayıt defterinde bi B*klar sildi. Sistem geri yükleme yaptım düzelmedi. Napayım ne edeyim derken modeme reset attım. Yine bişey olmadı, aslında oldu Wifi bağlantısı da gitti çünkü. Şu an telefonumun kendi internetini kullanarak girdim siteye. Son çare format dedim Tam format atacağım ki cd sürücüsünün düğmesi içe gitmiş haydaaaa lan bi baktım ki sürücü komple yok. Bizim birader almış meğer. Gelde sinirlenme arkadaş. Neyse dedim Windows cd sürücüsünü bilgisayara atmıştım. Taşınabilir hdd ye kopyalarak ordan çalıştırdım. Komik olan şu ki bilgisayarımda üçüncü işletim sistemi olacak. En başta 7 ydi sonra 10 geçtik. Windows.old klasörü oldu tabi. Şimdi tekrar 7 ne olacak bende bilmiyorum. Hadi hayırlısı bekleyelim görelim.