-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, sothink logo maker adlı programdan basit tasarımlar yapıyorum ama istediğim büyüklükten çok uzaklarda boyutlarda oluyor. ve istediğim boyuta kadar da kaliteyi bozmadan kaydedemiyorum. .svg şeklinde dosyaları kaydedebilme özelliği var programın. Benim de yapmak istediğim sothink logo makerdan tasarımı yapıp svg olarak kaydedip sonra resmi büyütebileceğim bir programla açarak istediğim boyutta kaydedip kullanmak istiyorum ama svg açabileceğim adobe illustratora alternatif bir program bulamadım. bildiğiniz bir program varsa paylaşırsanız sevinirim.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
.svg Vektör uzantasıdır, Adobe Illustrator ile açabilirsiniz. Ek olarak .svg içindeki kodları herhangi bir HTML'e gömerek direkt resim olarak çıkartabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
dogukanktc adlı üyeden alıntı
teşekkürler, peki illustrator dışında açabilen ve sadece büyütmek için kullanabileceğim basit bir yazılım var mıdır?
Hocam corel draw programıda açıyor svg yi.
Ek Olarak:
teşekkürler, peki illustrator dışında açabilen ve sadece büyütmek için kullanabileceğim basit bir yazılım var mıdır?
Hocam corel draw programıda açıyor svg yi.
YMG
I ♥ Drupal
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam photoshop ve bildiğim kadarıyla internet explorer da açıyor dosyayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam dosyayı açmak istememdeki amaç görüntüyü kalite kaybı yaşamadan büyütebilmek. yani svg yi editleyebileceğim bir program gerekiyor
Hocam 1 tane dosya ise gönderin ben corelde açıp size hangi formatta lazımsa göndreyim.