Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Sorununun çözümü ücretli serviste. Telefonunu ücretli servise gönder yaparlar. Telefonunda iOS sürüm mevcut? Eğer 8 veya 9 ise hiçbir şekilde manuel olarak çözemezsin, iOS 6 veya 7 ile jailbreak ile bir umut çözülür ama donanımsal sorunda buda fayda vermez. Zaten bildiği kadarıya iPhone 4 için kullanabileceğin maksimum işletim sistemi iOS 7.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İos 7 ama şuan maddi durumum olsa telefon alirdim o kadar kotu durum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bahsettiğiniz durum "telefonun hesaba bağlılığı" ise, o hesabın sahibi telefonu hesabından ayırmadıkça açamazsınız diye biliyorum. Servis yapabilir mi bilmiyorum ama ben servisin bile bir şey yapamadığını duydum.
Yakın arkadaşımın da şu an elinde bir iPhone 4 var, öyle duruyor aylardır. Aramadığı yer kalmadı, en sonunda vazgeçti yeni telefon aldı.
Umarım bir çaresini bulabilirsiniz, ki bulursanız lütfen buraya yazın. Arkadaşıma da yardımcı olmuş olursunuz.
Kolay gelsin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İphoneyi android os kurma ihtimali varmi bi yerlerde ayni sorunla ilgili video gordum onu denicem galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, amatör yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşe yarayacak mı bilmiyorum ama benzer birşey geldi yeni başıma ben halledebildim. Bir abim geldi birinin eski iphone 4 ünü almış.Benden yardım istedi. Şebeke yoksa eğer genel de sıfırla ağa ayarlarını sıfırla, ayarları sıfırla sonra yeniden başlat. Başkasının e-posta adresleri varsa hepsini kaldır. Telefonumu bul açıksa eğer icloud kalkmaz, yeni bir hesap al onu bağla olacak. O öyle kalsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
iphone 4 geçen hafta düşürdüm ekranı kırıldı 100 tl verdik ekran taktırdık neyse, telefonu aldım şebeke yok. servisi aradım;
Şebeke sorunu için;
Telefonda wifiyi kapat; orta tuş ve üst tuşa aynı anda bas 30 sn kadar resetlensin.
Yaptım ve şebeke geldi; denemeni tavsiye edebilirim.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam internetten alınan iphoneler çalıntı oluyor genellikle haberin olsun . hele ki etkinleştirme falan yapılmamışsa cihaz kitliyse iyice düşünmek lazım.