hocam 3 dk da anasayfa acılmadı dayanamadım cıktım siteden ne anlatmaya calıstıgına bile bakamadım yani bunu ziyaretci acısından düşünürsek cok eksidesiniz demek..
neden sorunuza ise ben temayı cok fark edemedim anasayfadaki çok link cıkıslarıda temayı yani siteyi yavaslatıyor onu biliyorum
neden sorunuza ise ben temayı cok fark edemedim anasayfadaki çok link cıkıslarıda temayı yani siteyi yavaslatıyor onu biliyorum
Hocam anasayfadaki link çıkışları derken? Anasayfadan sadece site içi linkler var bunlar yavaşlatır mıki?
Yavaşlığın temadan mı yoksa sunucudan mı olduğu konusunda emin olamadım. Ancak şöyle bir şey var. Anasayfa'da çok materyal var. Sürekli güncelleme olan bir site değil ise önbellekleme yapmanızı öneriyorum.
Bende açıkcası sunucu kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ilk başta çünkü testlerde sunucu yanıt süresi çok uzun gözüküyordu. Ancak siteyi başka bir sitemle beraber aynı vps'de kullanıyorum ve diğerinde hiç bir sorun yaşamıyorum sunucudan kaynaklı buda temada bişeyin buna neden olduğunu düşündürdü bana.