Merhaba wmAracı Ailesi.

Şu sıralar herkesin projesi olduğunu ve projesine destek olacak,Fon sağlayacak maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayacak firma şahıs aradığına şahit oluyoruz ve bende kendimce yaptığım araştırmalar doğrultusunda belki ufakta olsa size katkı sağlayacak olan bu siteleri derledim hangisi en etkilisi hangisinin trafiği yüksek ve hangisi daha duyarlı bir formatta olduğunu derledim. Yazmadığım varsa sizlerde ekleyebilrisiniz bilmeyenler faydalansın. Sırayla yazıcam...

1.İlk olarak tasarımsal yönden en sevdiğim site olan
Site Adresi:www.fonlabeni.com
Burada farkındalık yaratmak için ciddi bir projeye ihiyacınız var kültürel bakımdan bir projeyse daha ön planda tutuluyor, Müzik içerikleri oldukça önemseniyor fakat reklam açısından yetersiz olduğunu düşünüyorum yinede benim bile ulan ya 5 lirada ben atayım dediğim oldu ve mizahi yazı içerikleride güveninizi çekiyor. Velhasıl bir dayanışma gördüm. Burada hali hazırdaki yada fikir aşamasındaki projelerinizi sunuma gönderip yayınlayabilir ve gerekli bütçenizi seçebilirsiniz.
2. Olarak daha kurumsal gördüğüm ancak fonla beni ye nazarak daha etki gösteren bir site var.
Site Adresi:www.crowdfon.com
Burada o kezza aynı işlemi görmekte Kültürel olaylara daha fazla önem gösterilmekte Müzik,Resim Vb. Yani başvururken ve açıklamanızın girerken yalnızca sanaldan ibaret olmadığınızı gösterirseniz daha iyi bir sonuç alacağınızdan eminim.

3.Olarak Bankamsı, Resmimsi değişik sıkıcı ama şık görünümlü bir site var.
www.kobibank.com.tr İsminden de belli olduğu üzre sanırım bir banka projesi kapsamında arkasında bir banka olduğundan hiç şüpohe yok eee arkasında bir banka var ise reklamıda sağlam yapacak ve projenizin daha fazla kişinin görülmesi açısından faydalı olacaktır ancak her önüne gelenin projesini yayınlamıyorlar bu sebeple uçuk rakamlı ve kendinizin zaten yapamayoıp -Ulan şunlarıda yazıp acındırayımda milletimiz belki dayanamayıpğ daha fazla yatırır mantıgı burada sökmeyecektir. Bu sebeple burada nekadar dürüst olursanız nekadar farkındalık içerikli proje baslatırsanız oakdar iş görecektir.

4. Olarak Hepsinden daha kurumsal arkasında kapı gibi garanti bankasının olduğu ve çook ciddi içeriklere sahip olmanız gereken 3 aşamalı bir site mevcut.
Site Adresi:www.garantipartners.com
Burada başvuru yapması bile zulumm.. yaz allah yaz yaz allah yaz bitmiyor bir yandan daha hevesleniyorsunzu bir yandan başlarım projesine bu forumları neden istiyorlar neden bukadar detay diyorsunuz. elbette ilk aşamada kısa tutuluyor 1. forumdan sonra 3 iş günü içerisinde geri dönüyorlar onaylanması durumunda %100 daha fazla detay istiyorlar sonrasında 1 haftalık süreç ile değerlendirilip görüşmeye çağırıyorlar yada daha farklı yollar izleniyor. sonraki aşamaları netten araştırabilirsiniz.

Evet arkadaşlar aklıma şimdilik gelenler bunlar hepsinin arasında seçim yapacaksam 1.fonlabeni 2. olarakta garantipartners i seçerdim ki öylede yaptım. Şu esnada kendi linkimi paylaşıp fonlamanızı üç beş birşey atmanızıda istemiycem tabiki

bu arada 4. şık hariçtüm siteler yüzdelikli olarka çalışmakta yani örneğin 1.000 TL bütçe lazım dediğinizde %10 u siteye kalmakta. Umarım faydam dokunmuştur ve belki gerçekten gerekli olan bir projeye %1 de olsa ışık olmuşumdur iyi forumalar dilerim .

Ek olarak: Kendi bildiğiniz siteleride belirtirseniz şans arttırma yöntemine gidilebilir.