sade ve hoş, ama biraz daha geliştir bence :)
geliştirilecek zaten yorumunuz için teşekkür ederim
Eline sağlık adı gibi tombik bir şey olmuş:) Bir kaç önerim olabilir bunları kendi insiyatifinde değerlendirebilirsin.
- Arama kısmı birazcık daha uzun olabilir, yan kısımda olması daha iyi olur (sidebar)
- Arama kısmında 460x68 adsense yada banner olsa çok daha ilgi çekici olur.
- Bu kısım footerdeki gibi bir çizimde durursa ayrı bir hava katabilir.
- Yazılarda kaç kere okundu şu zaman yayınlandı şu kadar yorum var gibi bir şey olsa ziyaretçiler tarafından ilgi çekeceğini düşünüyorum.
- Yan kısımda reklamların var, üzerine geldiğinde resim daha canlı olabilir böylelikle dikkat çekebilir.
- Yazılarda küçük resim kısmı olsa blogcuların daha fazla tercih edeceğini düşünüyorum.
Gerisi sizin kanaatine kalmış ama yanlış anlaşılsın istemem benim aklımda böyle bir tema var ve çalışmanı gerçekten beğendiğim için size yazmak istedim o kadar :)
- Arama kısmı birazcık daha uzun olabilir, yan kısımda olması daha iyi olur (sidebar)
- Arama kısmında 460x68 adsense yada banner olsa çok daha ilgi çekici olur.
- Bu kısım footerdeki gibi bir çizimde durursa ayrı bir hava katabilir.
- Yazılarda kaç kere okundu şu zaman yayınlandı şu kadar yorum var gibi bir şey olsa ziyaretçiler tarafından ilgi çekeceğini düşünüyorum.
- Yan kısımda reklamların var, üzerine geldiğinde resim daha canlı olabilir böylelikle dikkat çekebilir.
- Yazılarda küçük resim kısmı olsa blogcuların daha fazla tercih edeceğini düşünüyorum.
Gerisi sizin kanaatine kalmış ama yanlış anlaşılsın istemem benim aklımda böyle bir tema var ve çalışmanı gerçekten beğendiğim için size yazmak istedim o kadar :)
teşekkürler , göz önünde bulunduracağım t2'yi çizerken yada t1'in alt sürümünde :)