-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
themes kalsörüne girin ve aktif olan temanın dosyasını silin, yada direk wordpresin kendi temaları haricinde ki tüm temaları silin, daha sonra sitenin otomatik olarak varsayılan temaya geçip normale dönmesi lazım, en son olarak da kullandığınız temayı tekrardan siteye atarak aktif hale getiriniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
haftalık yedek alınırsa 1 hafta gerideki yedeği yükler size arkadaşın dediği gibi host firması ile irtibata geçin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun sadece functions.php dosyasında. Orjinalini de yanlış atıyorsun sanırım. Değiştirdiğin temanın functions.php dosyasını atacaksın wordpress'in değil ona dikkat et. Temayı nerden indirdiysen tekrar indir içindeki functions.php dosyasını at sunucuna, düzelecektir.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
hiç bir şekilde çözülmez ise ftp erişim bilgilerinizi pm ile gönderebilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Muhtemelen functions.php dosyasında bilinmeyen bir hata yaptın, o da diğerleriyle çakışma yaptı.
Kökten çözüm;
önce bir yedekleme yap tavsiyem, ardından wp-admin ve wp-includes klasörlerini ftp klasörlerinden sil.
ardından kullandığın wordpress sürümünü internetten tekrar indir ve bu indirdiğin wp-admin ve wp-includes klasörlerini ftp dizinine at.
Sorun bu şekilde düzelmesi lazım.
Lotrer
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hosting Satış Yetkilisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sorunu çözdüm herkese teşekkürler tavsiyeleri için. 2 tane functions.php dosyası varmış birisi temanın birisi WordPress'in. Ben temanın functions.php'sini düzelttiğimi sanarken aslında WordPress'in functions.php'sini değiştiriyormuşum. Benimle aynı sorunu olanlar dikkat etsin 2 ayrı functions.php var. Kolay gelsin herkese...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya hakkaten pes diyorum! PES YA! birisi de demez mi "functions.php dosyanın 14. satırında ne var" diye. vallahi hiçbişey diyemiyorum size.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/