Merhabalar bildiginiz gibi insan arkafaslariyla gezmesi tozmasi lazim surekli sanalda takilirsa insan bikar.

Simdi cocukluk arkadaslarim var onlar kucukkende dislardilar bende boyle hep tek buyudum en sonunda sanala baglanmaktan baska cozum bulamadim arkadasim yok diye ben 1 senemi full pcde gecirdigimi hatirlarim neyse sanaldanda biktim artik yanlarina gittigimde diyorum beni nie cagirmiosunuz sen daha yenisin falan diye oysaki yeni bir arkadasi cagiriyorlar ben bulursam buluyorum onlari bazen bisi demiyorlar bazen isimiz var diyip gonderiolar bazsn degilde genellikle yani . sanaldan biktim arkadas ortamim boyle napmami onerirsiniz ?
-------------------------------------------------------------------
Güncel 08.11.2015:

Genclik merkezine gidip kayıt oldum haftanın 3-4 günü kurslar falan var biraz bendeki olan utanç vs azalmaya başladı birde doktora gidip hap almayı düsünüyorum böylece daha hızlı bir gelişim saglarım fikrindeyim fikir veren vermeyen herkese teşekkür ederim ..
Arkadaş ortamım hala aynı ama icimdeki sıkılma vs biraz daha aza indi sanırım cünkü full evde sıkıla bıkıla oturmuyorum bir kac günüm kursla geciyor falan çok iyi olmaya başladı hayat sanırım TEKRARDAN FİKİR VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM :) ..
-------------------------------------------------------------------
20.12.2015
Doktora gidip ilaç kullanmaya başladım hayatım şimdi daha güzel oldu kursu bıraktım gitmiyorum okuldan eve gelince cok yorgun oluyorum hayat şimdi daha güzel :)