Daha yolun başındasın çok fazla umursama arkadaş çevreni gerçek arkadaş'ın olsalardı sana bu şekil davranmazlardı. ne gibi sosyal aktivitelerden hoşlanıyorsun
Sosyal aktivite yüzme olabilir üstad macera aktiviteleri falan ya fazla sosyal biri değilim o yüzden pek bilmiyorum yarın bakalım ilk adımı atıcagım :) .
Gerçek arkadaşlarım değiller ama başka cevremde arkadaş ortamı yok olanda neci oldugu belli değil :)
Ek Olarak:
denizbabasi adlı üyeden alıntı
Kız arkadaş edinirsen güzel olur :)Drama eğitim belgen de var, sahneye de çıkmışsın... Ne arıyorsun direkt bul, başvur... Yetenekte, tecrübe de var önceden... Hayatına renk gelir tiyatro ile...
Bilirim bilgisayarda boş boş takılmayı.. Saatlerce boş boş... Sırt vakit geçsin diye...
Tavsiyem kitap oku, zevkine göre güzel kitap bulursun sürükleyici olur..
Mesela koleksiyon yap bu da güzel bir hobi...
Ne zaman sohbet etmek istersen buradayım..
Hemde nasıl iyi olur varya kız arkadaşı edinirsem en azından arkadaşım olmasa bile o arkadaşım olur hayatı yaşamaya başlarım .
Yarın zaten okuldan cıkıyım ilk işim gidip başvurmak olacak.
Çok kötü ya bilgisayarda boş boş oturmak , kitap büyük bir hevesle 8 adet aldım 2 sini okuyabildim diğerleri bekledigim gibi cıkmadı 7 kitabımı satıp yeni güzel bir kitap almayı düsünüyorum.
Koleksiyon güzel aslındada ne koleksiyonu yapacamki yapsam bile biri gelir eller falan çok iyi saklamak lazım .
Teşekkür ederim üstadım en kısa sürede mesaj atacagım size , sizle konusmak iyi gelebilir :)