Merhaba Değerli Dostlar

Size Hararet Akıllı Izgara satış ortaklığı sistemini tanıtmak istiyorum,
Bu ürün tamamen kokusuz, dumansız ve lezzetli mangallar yapmanızı sağlayan elektrikli bir ızgaradır, ürün hakkında daha fazla bilgiye hararet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz, tv reklamlarımızı da görmüşsünüzdür, tamamen tüm hakları bize ait %100 üretimini bizim yaptığımız bir üründür.



Satış ortaklığı kısmına gelecek olursak;

https://www.akilliizgara.com/satis-ortagi-alani/ linkinde basit bir form var onu doldurup satış ortağımız olabilirsiniz,

üye olup sisteme giriş yaptığınızda sistem size
https://www.akilliizgara.com/?ref=2 şeklinde bir link atar, buradaki ref de ki sayı sizin sayınız bunu sitelerinizde, sosyal medyada paylaşabilirsiniz, ayrıca bannerlarımız da mevcut direkt kodunu kopyalayıp sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Ref linkinizden 1 kişi siteye girdiğinde başka sayfaları dolaşsa dahi sizin ref linkiniz kaybolmaz 1 gün boyunca geçerli olur satış yapıldığında 33 TL komisyonunuz panelinize yansır.

Şuan satış başına 33 TL vermekteyiz, Tıklanma için de gelir vermek istiyoruz onun hazırlıklarını yaptık deniyoruz, mevcut satış ortaklarımıza bu özelliğide açacağız yakın zamanda.

İstediğiniz boyda banner istekleriniz olursa bize iletebilirsiniz, onu da hazırlarız.

Minimum ödeme 50 TL dir, ödemelerde kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız, panelinizden takip edebilirsiniz sattıklarınızı, uzun süren denemelerimiz sonucu sistemde sayma konusunda hiçbir sıkıntı yoktur.

Satış ortaklığı sistemiyle alakalı bir sorununuz, sıkıntınız, öneriniz olursa lütfen sormak için çekinmeyiniz,

Hararet Ürünü ve Markası, Türk Patent Enstitüsü'ne yapılan başvurularla yasal güvence altına alınmıştır.

Yasa dışı ve adult içerikli sitelere reklam eklenemez.

bannerlarımıza şuradan ulaşabilirsiniz, sürekli güncelleyeceğim
https://www.akilliizgara.com/banner/

admin@akilliizgara.com - canlı destek - site üzerinden ve telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.