Herkese merhaba arkadaşlar. Sizinde tecrübelerinize dayanarak birkaç soru soracağım.
Sitenin adını yazmayacağım bir haber sitesi var 10 yıllık bir site. Google news kaydı ve bilimum diğer haber kaynaklarına başvuru yapmamışlar. Dmoz kaydı bu yılın 2. ayının 5. gununde kaydı sılmıs ( ben tekrar basvurdum hemen onaylandı şuan dmoz kaydı var) Yine aynı tarihte siteye sanırım virüs bulaşmış diyorlar tam emin değilim. Pagerankı 5. Günlük giren kişi sayısı 4.000 - 5.000 arası. Site bu güne kadar 5 defa değişmiş. Eski linklerin yalnızca 2012 yılna ait olanları var daha öncesi yok. Günlük adsense geliri 7-12 TL arası.Geçen newse başvurmuşlar bu künye felan tam olmadığı için reddetmiş diye düşünüyorum. Bütün haberler şirketin kendi editörleri tarafından yazılmaktadır (yönetim kurulu dahil 80 kişi).
Sorularım şunlar
1- 10 yıllık bir site ve page rankı 5 olan bir site için günlük ortalama 4.500 giriş normal mi ?
3-Google aramaların da baktığımda belirli kelimeler dışında kimse siteye girmemiş mesela örneğin izmir haber diyince 1. sırada adam oradan tıklamış ama işte şemdinli olayı diye arayınca biz hiç yokuz gibi birşey. ( izmir haber temsili bir kelimedir)
2- Adsense gelirleri düşük değil mi? Düşükse nasıl arttıracağım ?
3- News i illa 60 gün beklemek zorundamıyım ? En nihayetinde ulusal bir gazete ve medya şirketiyim herhangi bir müdahalem olamaz mı ?
4- News te www.alanadi.com olarak basvuru yapılmıs red olarak görünüyor. Ben alanadi.com olarak bi kayıt daha açtım ondan başvurabiliyorum başvursam değerlendirmeye alırlar mı yoksa diğeri red olmuş bunu da reddederler mi ?
5- Bu sitenin hitini ve gelirini nasıl arttıracağım?

Sitenin durumu :
Alexa : Global :440.xxx Tr: 8.0xx
Google Index: 72.500
Alexa Backlink: 250
Yahoo index: 33.000
Yandex index : 144.000
Domain yaşı 10 yıl

Bu konuda yardımlarınız bekliyorum. Saygılar...