Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Zaten Filistin sorunu çözülemiyor ise sorumlusu en az İsrail kadar Arap ülkeleridir. Bir çok ülke bu sorunu (Türkiye gibi) iç politikada kullandığından kapanmasını istemiyor. Yoksa çözümü çok basit, hiç silaha dahi gerek yok. Ne Amerikası ne bilmem nesi bunca ülkeyle asla baş edemez zaten, diplomatik baskı kurarak ticari ilişkileri diplomatik ilişkileri sonlandırarak, müslümanlar arası en azından bu konuda birlik sağlayarak 24 saat içinde İsraile kalıcı geri adım attırılabilir. Ne yazık ki kimsenin böyle bir niyeti yok. Zaten satılmış arap liderlerinin de böyle bir niyette olmaları beklenmiyor.

Hepsi mala mülke paraya dünya hayatına dalmış. Koltuğunu sağlamda tutmaktan başka derdi olmayan, insanlığı zerre umursamayan iğrenç yapılar haline gelmişler. Arap halkı da bin parçaya bölünmüş, garibanları tam gariban yaşam savaşı veriyor kendi derdine düşmüş, zenginleri ise liderlerinin peşinde keyiflerine bakıyor.

Filistin resmen kaderine terkedilmiş.

Ek Olarak:

Halktan isteyenler var fakat gerçekleşmesi şu şartlarda imkansız bir hayal. Her ne kadar durumdan rahatsız olan İsrailliler varsa bi o kadar da tersine tek bir müslüman kalmayana kadar bize rahat yok hepsini öldürmeliyiz kafasında İsrailli var.



Hakklısın kardeşim, ama önceden çok denediler özellikle 1950 yıllar'da özellikle Süriye,Mısır ama baş edemediler İsrail hangi adam kaf tutuysa öldü. bunu en basit örneki 1 Faysaldır Filistin için uğraştı ama ne oldu öz yeğeni tarafında suikaset yapıldı. Şuanki Suudi Arabistan kral Selman'da diğer krallar göre iyi ama baktım kadarıy'la bu adamda fazla bırakmazlar Şimdi bu zaman'da islam için,müslümanlar için mucadele edenler adamlar bırakmazlar.