Merhaba,
Konuyu daha detaylı anlatmak açısından güncellemek istedim.
Kendi planladığım fakat hayata geçiremediğim bir oyun fikrini satışa sunuyorum.
Bahsettiğim oyun fikri şuanda google play üzerinde bulunuyor ve 1 Milyon indirmeye sahiptir.
Üstelik bu oyun bir Türk oyunu ve tabii kide diğer ülke oyunlarından esinlenerek (ç)altı yapılarak
hazırlanmış bir oyundur. Benim bahsettiğim oyun fikri aynı oyunu farklı bir şekilde lanse etmektir.

Oyun Zaten Varsa Neden Alalım ?
Oyun fikri zaten şuanda bir çoğunuzun bildiği bir oyunla aynı.
Fakat insanlara farklı bir şekilde lanse edeceğiz. Lanse ediş şeklimiz
daha büyük bir kitleye hitap ettiği için büyük ihtimalle çok getirisi olacak bir
uygulama olacaktır.

Daha Detaylı Anlatır mısın ?
Örneğin GTA SA oyunundan ilerleyelim.
Dünyanın en ünlü karakterlerinden biri olan Superman'nın GTA'SA ya uyarlandığını
düşünün. Yok hayır tabii ki uygulama bu değil :) Bizim uygulamamız daha basit ve daha
büyük kitleye hitap etmektedir.

Peki Reklamını Nasıl Yapacağız ?
O konuda ben sizlere sosyal medya danışmanlığını yaptığım Sefa Doğana'ın Vine hesabından destek
sağlayacağım. Tabii ki bu böyle ilerlemez. Doğru reklam ile daha fazla kitleye ulaşmanız mümkün.

Peki Doğru Kitleye Nasıl Ulaşacağım ?
Doğru kitleye ulaşmanız için sizinle reklam konusunda bazı bilgiler paylaşacağım.
Oyunu uzun zamandır stratejik olarak geliştirmekteyim. Hangi mecralarda oyunu pazarlayabileceğime
dair araştırmalar yaptım. Oyunun pazar alanını buldum, araştırdım ve fikir elde ettim.
Bu bilgi birikimini sizinle paylaşacağım.

Maliyeti Ne Kadar Olur ?
Oyunun maliyeti eğer sıfırdan yaptıracaksanız çok fazla tutmaz.
Oyun oldukça basit bir oyun olduğu için fazla uğraş gerektirmemektedir.
Fakat var olan uygulamayı'da değiştirerek yapabilirsiniz, yaptırabilirsiniz.
Birde reklam maliyeti olacak. Bu işin asıl maliyeti ve en önemli noktasıdır.
Doğru reklamı yapmanız konusunda reklam stratejileri hakkında bilgilerimi
ve araştırmalarımı sizinle paylaşacağım.

Bana Mesaj Göndermeden Önce !
- Yeni üye olan arkadaşlara maalesef geri dönüş yapmamaktayım. En az 1 Yıldır forumda bulunmalı.
- Ticaret puanı olmayan arkadaşlara geri dönüş yapmamaktayım.
- Forum'da yerini belli etmiş, güvendiğim kişilere proje detayı ve raporları sunulacaktır.
* Yukarıda ki maddeler tartışmaya açık değildir !