Merhaba arkadaşlar bu forum da kısa bir süredir aktifim tanıyanlar vardır elbet.
www.dubblemix.com diye albüm sitem var. Projemi anlatmıştım zaten bilmeyenler için yine anlatıyım. ilk olarak güzel bir site yapacağım daha çok şarkıcı daha çok içerik. 2. Planda müzik programı var android için herkes müzik paylaşabilcek veya dinleyebilcek. Sitem 1 aydır açık. Şuana dek 6.5k ziyaretçimiz ve 650 kayıtlı kullanıcımız oldu. 1 ay için iyi bir sayı bence :) Adsenseye falan ekledim İlk ay tabi pek para tutmadı ama inşallah öbür aylar cep biraz dolar :) Site hemen 1 günde büyücek diye birşey yok sabır işi bi yandan 1 yıla anca site oturacak sisteme biliyorum ve sabrediyorum. Hayalım günlük 20-30k kullanıcım olması ve Türkiyeyi dünyada temsil etmek diyebilirim. Bir sürü site var evet ama en iyileri olmak için uğraşıyorum. Gelecek günlerde bi miktarlık reklamlar vereceğim seneye staj olduğundan bütün parayı reklama vereceğim. İnşallah hayırlısı olur. Birde bu hayal gerçekleşir mi ben inanıyorum ve sizin yorumlarınızı bekliyorum.