Arkadaşlar 1 haftadır aklımda bir Dizi - Film fragman sitesi açmak vardı. 2 gün önce bir yerden başlamak gerekir deyip Blogspot altyapısını kullanarak siteyi açtım hatta tema için yine Wmaracı'ndan yardım istedim. 2 gün içinde siteye 77 tane içerik girdim fakat Blogspot'un yeni politikasına göre Adsense başvuru için en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş bundan haberim yoktu. Benim siteyi açma amacım hem uğraş olsun hem de bu uğraşın karşılığını alıp mutlu olmaktı.
Projede kararlıyım yani sıkılmadan her gün dizilerin fragmanlarını girebilirim, gerçekten bu sitenin ilerlemesini istiyorum. Fakat Blogger'da bir kaç sorunum var. Birincisi dediğim gibi Adsense, ikinci sorunum ise Blogger'da fragmanları atarken kendi sistemine yüklediğim için mobilde oynatma yapmıyor. Wordpress'te bildiğim kadarıyla bunun için eklentiler var. Yani uzun lafın kısası sizce bu projede Blogger'da devam mı etmeliyim yoksa yarın bir adet host ve domain alıp Wordpress ile yardırmalı mıyım ? Hangisi daha ileri taşır beni ? Yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım şimdiden teşekkürler.