takiplekazan adlı üyeden alıntı

Hocam 80 kişilik ekibi olan bir firma ya da kuruluşun daha profesyonel çalışmasını umardım. Şunu yaptım olmadı, şöle mi yapsam diye forumlardan medet ummanız beni şaşırttı doğrusu. Sitenin hitinin neden düşük olduğunu gösteriyor zaten bu durum. ;)


Şirket bu güne kadar hiç internetten medet ummadığı için olabilir mi ? Bugünden sonra neler olabileceğiyle alakalı soruyorum ki burada da alanında profesyonel ve bilgili arkadaşlar var. Bilgi nerede olursa olsun alınmalı. Bu işi dışarıdan da alabilirim problem değil ama bilmek kötü mü ?

Ek Olarak:

artizfm adlı üyeden alıntı

Bir de şöyle düşünün, 80 kişilik ekip canlı yayın aracına kadar var falan diyor abimiz, muhtemelen yerel bir basın şirketi, çok öyle reklamlık işleri olmamışta olabilir bu güne kadar.


Dediği kısmen doğru Türkiye çapında bölgesel alanda en büyük 3 medya şirketinden birisiyiz. Reklamlık işimiz olmadı ama her hafta önümüze reklam pazar payları geliyor. Mecra artık bu tarafa kayıyor. Oranları görseniz gerçekten şaşırırsınız. Bize gelince de hem Ulusal Tv kanalı, hem ulusal bir dergi, bölgesel gazete, ulusal bi radyo kanalımız var. 80 Kişilik ekip sadece gazete ve dergi alanında çalışan arkadaşlar.

Aslında bu konuda muzdarip çok insan var ben tek değilim. Ben sadece dile getirdim :)

Ek Olarak: Ama hepinizin ilgili olması beni sevindirdi Allah hepinizden razı olsun ( inansanızda inanmasanız da) Başka forumda da buna benzer bi başlık var burada ki gibi bir etkileşim yok.