-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bir eğitim sitem var sitemin konsepti diğer sitelerden çok farklı ve güvendiğim bir proje fakat tek başıma sıkıldığım ve boşladığım zaman çok oluyor.
Sizce şimdi ortak birini bulup 1 elin nesi var iki elin sesi var felsefesi ile yola çıkmak mı yoksa güç olsa da tek başına savaşmayı mı tavsiye edersiniz?
Ayrıca forumdan güvenilir ortak bulunabilinir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bir ortak bulup devam etmek daha iyi olacaktır.
Ek olarak: Şimdiye kadar wmaracı üzerinden iş yaptığım/iş verdiğim insanların tamamı işlerini layiği ile yapan kişilerdi.Çok çook rahat güvenilebilir ortaklar bulabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuana kadar yaptığım tüm projelerde yalnız çalıştım ve gayet mutluyum. Aynen sizin gibi benimde sıkıldığım zamanlar oldu, ama inanın bu zamanda en yakın akrabaya bile güven olmazken başkasına güvenmek çok zor. Diğer ortağın ne zaman ne yapacağı belli değil o yüzden. Herşey güzel giderken birden gelirleriniz artarsa "benim bunda daha çok hakkım var" cümlesini duymanız uzun sürmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Egitim Siteniz Nasıl Birşey Sorularımı Cevaplıyor Mesela Lise 2 Çoğrafya Sayfa 52 de Soru Var Sorunun Cevabınımı Yayınlıyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Network
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortak olması sizi daha iyi yerlerede getirebilir daha kötü yerlerede, bu tamamen karşınızdaki insanla alakalı bir durum.