webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Ben Elektronik Teknolojisi 2. sınıf üniversite öğrencisiyim.
Danışman hocamız herkese bir tez konusu verdi.
Yapılacak tezler en az 45 en fazla 60 sayfa olması gerekiyor mus.
Benim tez konum "Triyak".
O kadar çok araştrma yaptım ki çıkartabildiğim sayfa sayısı şuan 32 oldu.
Arkadaşlar belki sizlerin benim bilmediğim sadece "Triyak" anlatan konular varsa benle paylaşırsanız gerçekten sevinirim.
En azından 45 sayfaya ulaşsam çok ama çok iyi olur. Takıldım kaldım. Allah rızası için bilen, elinde geniş döküman veya triyak ile ilgili gerçekten detaylı anlatım olan varsa benle paylaşırsanız çok iyi olur.
Teşekkürler
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bu alana yabancıyım ama tezini grafiklerle,görsellerle süsle.Mesela maliyet hesaplamaları falan ekle.Fırsat maliyetinden bahset,yani triyak alternatiflerinden bahset.Saçmala biraz kısacası.
60 sayfa istiyorsa hocan sen de saçmalayacaksın.Sanki yüksek lisans tezi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DeepWebTR adlı üyeden alıntı
Bu alana yabancıyım ama tezini grafiklerle,görsellerle süsle.Mesela maliyet hesaplamaları falan ekle.Fırsat maliyetinden bahset,yani triyak alternatiflerinden bahset.Saçmala biraz kısacası.
60 sayfa istiyorsa hocan sen de saçmalayacaksın.Sanki yüksek lisans tezi.
çok doğru haklısın ama hoca hiç dersime gelmeyin bu tezi yapın diyor. bu tezi yapıp istediğim gibi tamamlayamadığınız sürece dersimden geçemezsiniz diyor. Sırf bu ders yüzünden dönemi uzayan arkadaşlar gördüğüm için biraz tedirgin oldum.
resim konusuna gelince oldukça idareli koymaya çalışıyorum. çünkü en fazla %25 resim koyabilirsiniz dedi. sıkıntı büyük yani. ama bu maliyet olayını söylemeniz çok iyi oldu. bununla ilgili ayrı bir araştırma yaparım. çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konuya mesaj bırakarak ilerleyen zamanlarda tez hazırlamak zorunda olacak biri olarak şimdiden taktik toplamayı düşünüyorum. :D
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi yapıyorsunuz hocam. çünkü benim gibi pat diye daha tez nasıl hazırlanır bilmeden araştırmaya dalınca böyle takılıp kaldım işte. birde konum hakkında fazla bir kaynak olmadığı için kapana sıkışmış kedi gibi oldum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konu dışı ama.
Hoca kendi kullanacaktır o tezleri :D Bize de proje yaptırırlardı sonra onları kendileri kullanırdı böyle yükselen çok adam vardı bizim bölümde :D
webtegez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dersine giren hocalara göre değişiyor. Bizim hoca rahatına biraz düşkün. Bu kendisi böyle tez yazdırıyor. O oturacak biz burada böyle yazıcaz. Hocalarına bağlı yani :)
Celcius adlı üyeden alıntı
Konu dışı ama.
Hoca kendi kullanacaktır o tezleri :D Bize de proje yaptırırlardı sonra onları kendileri kullanırdı böyle yükselen çok adam vardı bizim bölümde :D
Valla bize açıklama yaparken tezlerin tekrar bizde kalacağını yalnızca işine yarayabilecek yararlı bilgilerin olduğu nadir tezleri alacağını söyledi. Bundan sonra heralde sizin dediğiniz olaya dahil oluyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuyu takip ediyorum işime yarıycağını düşündüğüm bilgiler var
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
33 sayfa yazı bulduysan görsel ile tamamlarsan sorunun çözülecektir, sadece konuyu araştırıp kendin yazmaya çalışma, referans al, daha önce bu konularda yapılmış araştırmaları, tezleri incele, projeleri ve uygulamara göz az, onları eleştir yada doğrula, atıfda bulun. Triyak kullanımına alternatif neler olabilir, neden triyak tercih edilir vb. konulara değinirsen +15-20 sayfa daha çıkacaktır hocam. Kolay gelsin.