antibioticc adlı üyeden alıntı
Arkadaşım madem fikir öğrenmek istiyorsun bende şahsi fikrimi ileteyim...Bence bu yola çıkma para kazanamazsın heleki eleman almak falan.Temayı yaparsın satarsın benim gibi aklı yetmeyen birine verirsin temayı ikidebir başının etini yer su nasıl oluyo bu nasıl oluyo vs..Eğer yeteneğin varsa kodlama ve tasarım işinde başka işe yönel kendini harcama bu yönde olmayan şeyler yapmaya çalış hazır siteler falan basit şeyler yap yazılımlar.Örneğin eskiden benim fikrimdi ama kısmet olmadı mesele bir köy sitesi yap video galeri blog manset forum gıbı eklentıler yaz modul olarak sıteyı ayrı sat ek modullerı ısterlerse ayrı sat böyle para kazanmayı dene...İlk bastakı tezımı kendım curuttum nıye dersen benım demek ıstedıgım sey olmayan bırsey yapman olan wordpress değil yani fikrim bu cok sıkır warda yazmaya usendım walla hem sen okumazsın sıkılırsın :)
Fikrinize saygım sonsuz hocam fakat ben bu işi gerçekten alnımın akıyla başaracağıma inandığım için ciddi anlamda düşünmekteyim, bir türlü vazgeçemiyorum bu fikrimden :) Söylediklerinize hak veriyorum aslında mantıklı ama işte gel gör ki hocam kafaya koyduğu herşeyi yapan tiplerdenim :)
valla güzel bende o yoldayım ama adam gibi adam bulamadım :)
Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun kardeşim dilerim sende ciddi anlamda başarılar elde edersin :) Adam gibi adam bulmak inan zor bu devirde ama hayırlısı inşallah karşına istediğin gibi birisi çıkar :)
Gerçekten piyasadakilerden farklı, kullanışlı, müşteri çekecek temalar ortaya çıktığı takdirde ciddi paralar kaldırabilir. Destekliyorum şahsen.
Hedefimiz ve tek amacımız bu olacak zaten değerli kardeşim :) Allah nasip ederse piyasadaki temalardan farklı, kullanıcıya hitap eden, herkesin işte budur ya diyebileceği tasarımlar sunmak :)