Benim anlamadigim konu : Ben kimseye olmusmu olmamismi diye sormadim ki sitenin ismiyle iceriginin alakasini hocam ? yanlismi konu icerigi girdim diye bakiyorum ama sadece yardimci ortak bi arkadas ariyorum demisim YORUM degiri tasicak birsey yapicaksaniz buyrun sizi davet ediyim siteye.

Ek Olarak:

iphoneservis adlı üyeden alıntı

alexası bile ingiltere olarak görünüyor :) TR ile ve içeriğiyle hiç alakası yok domainin. içerisine bilgi yarışması, islami karikatür vs. koyabilisin haber kategorisinde de sadece imam hatip lisesi ile alakalı haberler koysan daha iyi bir yere gelir.


alexa ingiltere gozukuyor cunki ben ingilterede yasiyorum hocam ve alexa toolbar yuklu benim bilgisayarimda buarada 5 ay once 10k tr idi haber yaptigimda ve gelen 200-300 kisi idi gunluk adsensede para birakiyordu ustelik sonradan boyle olmaz daha kapali yapiyim dedim sadece dua,hadis,ayet,sure,namaz dualari,ilahiler,vs imamhatip okullari ile icerik paylasmaya basladim suan alexa 1M ziyaretcide 20-30du 2gun oncesine kadar suan tekrar artmaya basladi habere cevirince oyuzden haberde kaldim.

Ek Olarak:

Heuristic adlı üyeden alıntı

Hakkınızda hayırlısı olsun.


Allah razi olsun hocam sagolun :)