Tebrikler kardeşim. Olayı güzel özetlemişsin. Azim ve kararlılığın nelere sebep olabileceğini güzel ifade etmişsin. MaşaAllah. Yazdıklarından yeni başlayanlar dahil 1 yıl gibi zaman içinde bir yerlere gelememiş olanlarda pay çıkarmalı ve gereken dersi alarak çalışmalı.

vizlio adlı üyeden alıntı

Başlık ilgimi çekti ve okudum. Söyledikleriiz doğrudur muhtemelen ben bilmem o kısmını ancak benim de bir takım bildiklerim var ve yazıyı okuduktan sonra anlatmak istedim. Aslında pek yazmam sadece okurum ama bilgiyi yanımızda öbür tarafa götürmemek lazım değil mi? :)

Adsense ile taksitle araba alma konusuna deyineceğim biraz. Adsense ile taksitle değil de modeline göre ilk ayda ya da ikinci ayda araba almak mümkündür.

Peki nasıl alınır bu araba?

Öncelikle ben 36 yaşında bir aşçıyım. İnternete ve bilgisayara merakım oldukça eskiye dayanır. İnternetten para kazanılabileceğini ve sitelerden ayda 3-5 bin gibi paralar kazanmanın mümkün olduğunu duyduktan sonra bunun üzerine kafa yormaya başladım. Fakat program nedir, site nasıl yapılır bilmem. Baclink miş şuymuş, buymuş onlarıdan da anlamam. Düz mantıkla hareket ettim. "Günümüzde insanlar internet ortamında vakitlerini nerde geçiriyor?" diye sordum kendime.. Tabi ki sosyal medyada. "O zaman insanlar neredeyse, çalışmaya orada başlamak lazım" dedim ve atıldım sosyal medyaya :)

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum çünkü ben uzun yazıları okumayı pek sevmem :) Sosyal medya özellikle de facebookun, forumlarda bittiği yönünde yazıların yazıldığı bir zaman diliminde girdim faceye. Dedim ki kendi kendime; "1 milyar insanın olduğu bir mecra neden bitsin." Haksız olmadığımı da gördüm. Sosyal medyada bir yıl gibi kısa bir zamanda büyük kitlelere ulaştım. Ardından sitemizi ve adsense hesabımızı aktif hale getirdik.

Peki ne mi kazandık? Cevap: 3-5 ayda bir kaç tane araba parası kazandık elhamdülillah.

Gelelim konunun özetine: Ben bu işe hobi olarak başladım ve halende devam ediyorum. Kafasını kullanan adama bu sektörde para kazanmak kadar kolay birşey yok. Özellikle genç arkadaşlara tavsiyem, ben yaptıysam siz daha kolay yaparsınız. Umudunuzu kaybetmeyin. Sadece inanın başarabileceğinize. En önemlisi de istikrardır bu işlerde. Rakip kim olursa olsun, sahnede herkes için bir yer vardır mutlaka.. Ben şimdi bakıyorum şu sosyal medya uzmanlarına falan filan hepsi hikaye.. Sen yeter ki iste.. Yapılmayacak iş yoktur dünyada.. Saygılar , sevigler zaman ayırıp okuyan tüm dostlara :)