Arkadaşlar geçen kış ortağımın çocuğu vefat edince bizim işler tökezlemeye başladı. İşler kötü borç çok derken ipin ucu fena kaçtı. Neyse baya toparladım. Son 3 000 lira kadar borç kaldı hacizde ama işler şuan fena durdu. Dükkan kirasını bile çıkaramıyoruz. Kaç lira masraf ettik kapatamıyoruz.

Avukat 1500 borcun var demişti ve karta taksit yapacaklardı. Emanet kart bulup gittim. Ama yapmadılar. Geçen sene trafikten çektiğim arabama da yakalama koymuşlar :) Borç 1800 olmuş.

Vazgeçtim ödemeyeceğim artık. Aveaya borcum vardı aylık 300 ödüyordum. Gecen ay 2 taksiti birden yatırdım ama yatmamış. O da bu yüzden taksit iptal olmuş. Hepsini peşin istediler. Sonra onlar da icraya vermiş. Sonuçta yetiştiremedik beceremedik ödeyemiyoruz 3 bin lirayı. Zaten olsa da ödemeyeceğim kadar delirttiler beni.

Şimdi 2 sorum var. Ben bu borcu 2,3,4,5 sene ödemesem bana ödeme için uzlaşma sağlarlar mı ?

Gel kardeşim şu kadar bu kadar ver derler mi ? Yoksa ömür boyu boynumuzda mı kalır faiziyle ?

Diğer sorum: Mesela sitelerim var. Adsense almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yani üzerimde haciz varken nasıl site açıp reklam alabilirim. Adsense banka hesabı mı istiyor ne istiyor bilmiyorum ama bu konuda bilenlere sorayım dedim. Şimdiden teşekürler.