sanalzade adlı üyeden alıntı

Şahsen ben incisözlük 'ten nefret ediyorum, nefretimin sebebi incisözlük te paylaşılan bir .swf yi görmemden ötürü başladı.. Daha sonrasında ise arsızca geçen küfürleşmeler..

İyi bir iş ortaya çıkartmışlar, durumu kötü birine yardım eli uzatmışlar, insanlık adına yapılan bu şekil bir davranış için teşekkürü hak ediyorlar ama benim içimdeki nefret asla sönmeyecektir.

Zira inci içindeki pislikleri temizlemediği sürece bu böyle devam edecektir. Yav kardeşim engel olamiyorlar ? biri geliyor yapiyor işte pisliği sonra incinin adı çıkıyor ? demeyin!

Kullanıcı sayısı hayli büyük olan bir yerde.. bir sürüde moderatör vardır.. Bugun wmaracida açın bakalım yanliş bir konu veya saçma bişey silinmesi veya uyarı alınması 2dk sürmüyor.. Ama onlarda bu eksiklik devam ettiği sürece nefretim dinmez..

(yav neymiş o swf diyenlere pm olarak söyleyebilirim, tabi miğdeleri kaldırırsa)

Dedeler?

İnci sözlükte açılan başlıklar iğreçlik, er*tizm içerikli resim, videolar siliniyor küfür zaten incinin jargonu, inci özgür bir platform.
Milli ve dini değerlere hakaret ban sebebi tabi başlıklar biraz geç silinebiliyor fakat en azından dini ve milli değerlere küfürler edilip başlıklar sabitlenmiyor.