Tanıtım Yazısı Alım Satımında Güvenilir Bir Platform: Hızlı Tanıtım - Tanıtım Yazısında Lider Platform!
Tanıtım yazısı alım satımlarında site site gezerek kaliteli bir siteden link almak için zaman kaybetmek artık tarihe karıştı! Hızlı Tanıtım, sizlere tanıtım yazısı konusunda, doğrulanmış satıcılar aracılığı ile tanıtım alma fırsatını sunuyor!
Hızlı tanıtım’da sizi neler bekliyor?
- -Google News, DMOZ, Yandex News kayıtlı Kaliteli web siteleri.
- -Haber, blog, sağlık, spor, teknoloji gibi birçok kategori sayesinde, alanınızda yayın yapan siteden tanıtım alma imkanı.
- -Güvenli alışveriş sistemi ile aracıdan değil, yalnızca site sahibinden tanıtım alarak elde edeceğiniz fiyat avantajı.
- -Dilerseniz tanıtımın Facebook sayfasında paylaşımı, ya da manşet olması gibi ek özellikler.
- -Tek tanıtım yazısı alımının dışında, istediğiniz sitelerden anında ‘toplu tanıtım yazısı’ alma fırsatı.
- -Yalnızca banka havalesi ya da EFT değil, aynı zamanda kredi kartı ile ödeme avantajı!
Tüm bu avantajlar bir araya geldi, Hızlı Tanıtım’da buluştu. Şimdi kaliteli tanıtım yazılarından gelecek link inşaası ile, sitesinin SEO stratejisini iyi yönde belirlemek isteyen webmasterları bekliyor!
Peki biz kimiz?
Sekershell İnternet Bilişim Sistemleri olarak, 9 yıldır internet dünyasının içindeyiz. Web tasarımdan hostinge, programlamadan sunucu kiralamaya, sanal mağaza tasarımına ve toplu SMS gönderimine kadar çok geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz.
Neden Hızlı Tanıtım’ı kurduk?
Her site yöneticisinin bildiği üzere, artık organik ziyaretçiyi çekmek adına temel SEO uygulamaları kaçınılmaz oldu, tanıtım yazıları da bunun en önemli basamaklarından birisi. Ancak tanıtım yazısı satışında, Hızlı Tanıtım’a kadar birçok eksiklikler bulunuyordu.
Aracıdan değil, site sahibinden!
Tanıtım yazısı alışverişinde, birçok siteden tanıtım yazısı satan aracılardan ötürü hem alan kişi yüksek rakam ödeyerek tanıtımdan faydalanıyordu, hem de satıcılar daha düşük gelirler elde ediyordu. Hızlı Tanıtım alıcıya uygun tanıtım, satıcıya ise yüksek gelir sunar!
Siparişlerde SMS’le anında haberiniz olsun!
Tanıtım yazısı satışı için günlerce beklemeyin. Hızlı Tanıtım’da sms bildirimleri ile, sipariş ya da yeni mesaj geldiğinde anında haberiniz oluyor, tanıtım yazısı alışverişleri çok kısa sürede sonuçlanıyor.
Ödeme kolaylıkları
Tanıtım yazısı satışında, sitelerde hem ilanların kategorize edilmesi noktasındaki eksiklik, hem de yalnızca havale gibi yöntemlerle ödeme yapılması alıcıları zora sokuyordu. Hızlı Tanıtım, kredi kartı gibi ödeme koşulları ile sizi düşünür!
Kısacası Sekershell Bilişim olarak, bu konuda gördüğümüz eksikliklerden yola çıkıp, hem tanıtım yazısı alıcısını, hem de tanıtım satmak isteyen site sahiplerinin menfaatlerini düşünerek yola çıktık ve insanların görmek istediği özelliklerle bir alım satım mecrası geliştirdik. Umarız ki Türk webmasterları için faydalı bir site olur…
Hızlı Tanıtım’la ilgili görüşlerinizi, düşüncelerinizi yorum olarak belirtebilir, bize yazabilirsiniz. Daha güvenli, daha işlevsel ve daha faydalı bir tanıtım yazısı alım satım mecrası yaratabilmek adına hergün sitemizi geliştiriyoruz. Bu anlamda sizin de önerilerinizi, görüşlerinizi merak ediyoruz.