anonymated adlı üyeden alıntı

Arkadaş kapak fotoğrafını teslim etmedi. 2 kere nasıl bir şey istediğimi açıkladım. Badsector var dedi bu 1. bahane. Derslere dalmışım dedi bu 2. bahane. Hosting firması kuruyorum dedi bu da 3. bahane. Teslim etmeyeceksen etme beni de uğraştırma. 15 dakikalık iş dersleri de aksatmaz, firma kurmayı da engellemez. Zaten çalışmayı yapmamak için bahane uydurduğu ortada. Derslere dalıp yapması gereken işi unutacak kadar dersi varsa zaten hosting firması kuracak kadar vakti olamaz. Bu düpedüz saçmalık. İnsanların vaktini çalmayın. Yazar arkadaşlara diyorum kapak fotoğrafı gelecek diye. Onlara da mahcup oldum. Böyle insanlar yüzünden onların gözünde wmaracının imajı zarar görüyor. Referans yapmayacaksan konu açmayacaksın. Vaktim olsa ben kapak fotoğrafının alâsını yaparım. 15 dk'lik işi 1 haftada teslim etmeyen kişilerle uğraşıyoruz.

Doğrudur. Arkadaş ne diyorsa kabul ediyorum. Çünkü yaptığım işi 15" diyerek küçük gören hadsiz bir insan müsvettesine diyecek birşey bulamayım. Herkesten bu çirkin üslubu kullandığım için özür dilerim.