lostyazilim
tr.link

Adsense onaylamıyor, sitemden nasıl gelir elde edebilirim

31 Mesajlar 4.804 Okunma
lstbozum
tr.link

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
Tercih edebileceğin 2 firma var sıkıntısız: Admatic ve Wordego. Wordego pek kazançlı değil, ücretleri bayağı düşük. Admatic'in gelirleri fena değil. Fakat 250 hitle pek bir şey kazanamazsın. Acele etme, siteni geliştir, yükselt. Eğer sitenden para kazanmaksa niyetin, para harcamadan böyle bir beklentiye girme. Biraz seo çalışmalarına, biraz reklama bütçe ayırman gerekli. Günlük 5K'ya ulaşabilirsen, bu dediğim firmalardan az çok kazanırsın.

wmaraci
reklam

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
Tanıtım yazılarına da yönelebilirsiniz.

Dusunceliblog Dusunceliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

ehliblog adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazılarına da yönelebilirsiniz.

Tanıtım yazısı yayınlamak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Sitede en azından bir iki reklam olmasını istedim.. Ama teklif eden olursada değerlendiririm tanıtım yazısını tabi :)

Ek Olarak:

Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı

Tercih edebileceğin 2 firma var sıkıntısız: Admatic ve Wordego. Wordego pek kazançlı değil, ücretleri bayağı düşük. Admatic'in gelirleri fena değil. Fakat 250 hitle pek bir şey kazanamazsın. Acele etme, siteni geliştir, yükselt. Eğer sitenden para kazanmaksa niyetin, para harcamadan böyle bir beklentiye girme. Biraz seo çalışmalarına, biraz reklama bütçe ayırman gerekli. Günlük 5K'ya ulaşabilirsen, bu dediğim firmalardan az çok kazanırsın.

Admatic sizce gerçekten iyi bir firmamı.. az önce inceledim ama adsense'den başka firma bilmiyorum :D o yüzden biraz tereddüt ediyorum.

HakikatTR HakikatTR Nizamettingumus.Com.TR Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Müsteşar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 275 / 162
  • Ticaret 1, (%100)
Bence tema ile alakalı. Farklı bir tasarım ile deneyiniz hocam.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

HakikatTR adlı üyeden alıntı

Bence tema ile alakalı. Farklı bir tasarım ile deneyiniz hocam.

Birden fazla tema denedim hocam.. sıkıntı nerde çözemedim.

CoderBY CoderBY www.mistikfrm.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 30 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
wordego.com
Dusunceliblog

kişi bu mesajı beğendi.

www.mistikfrm.com

• Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısı yayınlamak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Sitede en azından bir iki reklam olmasını istedim.. Ama teklif eden olursada değerlendiririm tanıtım yazısını tabi :)

Ek Olarak:

Admatic sizce gerçekten iyi bir firmamı.. az önce inceledim ama adsense'den başka firma bilmiyorum :D o yüzden biraz tereddüt ediyorum.

Admatic bence adsenseden bile iyi. Adsense kasıyor da kasıyor. Problemin var, muhatap bulamıyorsun. Kabul edilmek için kırk takla atıyorsun. Tam kabul ediliyorsun, eften püften sebeplerle ban yiyebiliyorsun paran da içeride kalıyor.
Bir aydır admatic kullanıyorum. Ne zaman sorun yaşasam şirketin sahibi hemen cevap veriyor. Site kabul edilmeme derdi yok. Sayımları güzel. Gösterim başına ödeme. Tıklanmış tıklanmamış stresi yok. E tabi kazancı adsense kadar olmasa da diğer reklam firmalarından kat kat iyidir.

Zaten hit toplamak için yeterince strese giriyoruz. Bir de adsenseyi memnun edecez diye strese girmeye gerek yok. Alırsın admatic, burdan da bir kaç reklam alanı, tanıtım yazısı, link satışı falan yaparsın. Allah bereket versin.
Dusunceliblog

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

Admatic bence adsenseden bile iyi. Adsense kasıyor da kasıyor. Problemin var, muhatap bulamıyorsun. Kabul edilmek için kırk takla atıyorsun. Tam kabul ediliyorsun, eften püften sebeplerle ban yiyebiliyorsun paran da içeride kalıyor.
Bir aydır admatic kullanıyorum. Ne zaman sorun yaşasam şirketin sahibi hemen cevap veriyor. Site kabul edilmeme derdi yok. Sayımları güzel. Gösterim başına ödeme. Tıklanmış tıklanmamış stresi yok. E tabi kazancı adsense kadar olmasa da diğer reklam firmalarından kat kat iyidir.

Zaten hit toplamak için yeterince strese giriyoruz. Bir de adsenseyi memnun edecez diye strese girmeye gerek yok. Alırsın admatic, burdan da bir kaç reklam alanı, tanıtım yazısı, link satışı falan yaparsın. Allah bereket versin.

Admatic ne kadar görüntülemeye ne kadar hit veriyor hocam bir örnek verir misiniz? ayrıca ödeme alt limiti ne kadardır?

Ek Olarak:

Güvenilir midir hocam?

• Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

Admatic ne kadar görüntülemeye ne kadar hit veriyor hocam bir örnek verir misiniz? ayrıca ödeme alt limiti ne kadardır?

Ek Olarak:

Güvenilir midir hocam?

Görüntülenen reklamların cinsine göre değişiyor. Üç çeşit reklam var. Mobil interstitial, Web interstitial, Scroll Ad 300x250. Banner şeklinde ekleyebileceğiniz reklam yok. Web interstitial'da her ziyaretçiye günlük ilk girişlerinde pop-up gibi reklam çıkarıyor. Mobil interstitial'da mobil girişler için. Scrool Ad da sayfa aşağıya inince bildirim gibi reklam çıkıyor.

Her bir reklamın kendine özgü eCPM değeri var, ve değişiyor. Kazançlarınız bunların ortalamasına göre belirleniyor.

Misal bugün 5.013 gösterime 0,73 ₺ eCPM ortalamasıyla 3,66 lira kazandırmış. 23 Ekimden bu yana 73.497 gösterime 0,56 ₺ eCPM ortalamasıyla 40,93 ₺ kazandırmış.

Ne yazdım be :) Bu kadar açıklamaya Aykut Bey'den bir madalya bekliyorum artık :P

• Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

Görüntülenen reklamların cinsine göre değişiyor. Üç çeşit reklam var. Mobil interstitial, Web interstitial, Scroll Ad 300x250. Banner şeklinde ekleyebileceğiniz reklam yok. Web interstitial'da her ziyaretçiye günlük ilk girişlerinde pop-up gibi reklam çıkarıyor. Mobil interstitial'da mobil girişler için. Scrool Ad da sayfa aşağıya inince bildirim gibi reklam çıkıyor.

Her bir reklamın kendine özgü eCPM değeri var, ve değişiyor. Kazançlarınız bunların ortalamasına göre belirleniyor.

Misal bugün 5.013 gösterime 0,73 ₺ eCPM ortalamasıyla 3,66 lira kazandırmış. 23 Ekimden bu yana 73.497 gösterime 0,56 ₺ eCPM ortalamasıyla 40,93 ₺ kazandırmış.

Ne yazdım be :) Bu kadar açıklamaya Aykut Bey'den bir madalya bekliyorum artık :P

:))) hocam iyi güzelde.. o zaman bunun yerleşimi diğerlerinden farklıdır. Nereye nasıl ekleyecem ben bunun kodlarını

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al