Clash of Clans Oynayarak Para Kazanmak

Aslında bu konuya uzun süredir değinmek istiyordum ama bir türlü zaman bulamamıştım neyselafı uzatmadan anlatmaya başlıyım.

Hesap satarak para kazancağız tabi bunu herkes biliyor ama ben size nasıl bu olayları hızlandırabileceğinizi anlatacağım.

İlk olarak yeni bir Gmail açıcaksınız neden derseniz satış yaparken kod vs. vermek pek güvenilir değil.Bu yüzden çoğu kişi hesap alırken Gmail hesabı (Google Play hesabıyla) ile birlikte hesabı almak istiyor.

Oyuna başladınız yeni bir isim koydunuz.Sakın ama sakın isim değiştirme hakkınızı kullanmayın bu satışda fiyatı cidden etkiliyor.

Tamamdır Gmail açtık oyunumuzu indirdik köyümüze isim verdik şimdi nasıl hızlıca kasılıcaz.

GEM KASMAK

Oyunun başındaGemleri harcayın gönül rahatlığıyla hızlıca ilk adımları geçin ilk günden köy binanızı 4.seviyeye çıkartmaya bakın ama gidipte 1 dakikalık için gereksiz Gem harcamayın genel olarak 60-15 dakika arası inşaatlara harcayın.

Çoğu kişi başta sakın harcamayın Gemleri der bu kesinlikle yanlış zaten ileride görevlerle de gem kazanıp inşaatçı kulubesi alabilirsiniz.Tabi siz şimdi hangi görevler diyeceksiniz.

1.Olarak etraftaki taşları, ağaçları vs kaldırmak çıktıkca kaldırın saçma sapan süs niyetinetutmayın zaten onlardan 200-300Gem kasarsınız.

2.1250 kupaya gelmek bu görevi yaparakda 450 Gem alabilirsiniz.(Bunu yapmanın kolay yolu nedir derseniz müsait bir zamanınızda açıcaksınız sadece okçu basıp köy binaları dışarda olan yerlere saldırcaksınız.Ayrıca iyi bir klana girerseniz desürekliokçu isteyin ki,sürekliokçu üretimini beklemden hızlı hızlı kupa kasın :) Ayrıca köy binası dışarıda olan yerleri ararken dikkatli olnu yanlışkla ekrana tıklarsınız gitti 30 kupa ..)

3.1 tane X yayı keserek 50 Gem kazanabilirsiniz.Bu görev biraz zor gibi gözüksede bazı adamlar yapım aşamasındayken filan dışarı koyuyor rastlarsanız kupa kaybetseniz bile kesin :)

4.Klan savaşlarından 150 yıldız kazanarak 200 Gemkazanabilirsiniz, bu görev bittikten sonra peşine gelen görevde 1000 yıldız alıp 1000 Gem verir.O yüzden kesinlikle ama kesinlikle bol bol klan savaşı yapan ve kazanan bir klana girmeye bakın:)

5.Cimri olmayın klanınızdaki herkese asker yollayın adam dev istemiş sizde full okçu var gidin goblinlere saldırın biraz okçunuzu ziyan edin, adam için dev basıp bağışlayın bunun karşlığı olarak Muhtaç arkadaş görevinden250 Gem kazanabilirsiniz.

6.Klan savaşlarını sürekli giren (en az birgün aralıklarla savaşa giren) bir klanda iseniz ve de çoğunu kazanıyorsanız Savaş Ganimeti görevinden rahatça500Gem kazanabilirsiniz.

Gem olayı bu kadar,diğer önemli konu ise

HIZLICA SEVİYE YÜKSETLMEK


Aslına bakarsak Gem kasmak için yapacagınız çoğu görevde hızlıca seviye yükselmenize yardımcı olacak ama ek olarak birkaç şey daha ekliyebilirim.

1.Klan savaşlarında kesinlikle alabileceğiniz yerlere ve 3 yıldız almaya bakın bunlar fazlacaseviye puanıverir.

2.Gene diyorum klanda sürekli bağış bağış bağış..Siz farketmesiniz bu bağşılar çok fazla seviye puanı verir.

3.Askerlerinizin seviyesini ne kadar çabukyükseltirseniz o kadar hızlı seviye atlarsınız.

Tamamdır bunların hepsini yaptınız.Bu dediklerimi oturup saatlerce yapmayın arasıra günlük10 dakika bile telefonunza bakarak yapılabilir.2-3 hafta içinde.

Şimdi elimizde 50-60 Seviye arası ve 4 işçili (kastığımız Gemlerle aldık para yatırmadık :))bir köy var elimizde o anki piyasayı biraz araştırıp uygun bir fiyata foruma konu açabiliriz.Eğer hemen satmak istiyorsanız piyasanın 5-10 lira altına koyabilirsiniz.Benim tavsiyem sabırlı olup daha iyi kazançlar elde etmeniz :)

Köyünüzün ilanını yapabileceğiniz forumlar

Köy Satış

Sahibinden Köy

bu iki foruma ilanınızı açın yeter.

Ödeme - Hesap Satma Anı

1.Elden ödeme ve hesap aktarım,ı en güzeli bu ama ben bile şimdiye kadar 5 hesap sattım hiçbirinde elden ödeme olmadı.

2.Önce ödeme sonra hesap deyin :) Tecrübeyle sabittir.Yoksa adam hesabı alır ortadan yok olur.Ha adam yok diyorsa telefondan konuşun o arada ödemeyi geçsin sizde Google hesap bilgilerinizi gönderin.

Tamamdır bu yollarla artık cebinize aylık olarak 3-5 birşey girer hem eğlenceli, hem kolay hem deaz zaman alan bir iş :) Boş zamanlarınızı böyle değerlendirebilirsiniz :)

Kaynakça : http://www.biapk.com/clash-of-clans-oynayarak-para-kazanmak/