Hocam bende çektim aynı derdi çok zor oluyor sınırsız paket vardı telefonda ders anlatım videolarının gece yatmadan indirmeye başlıyodum sabaha kadar iniyorlardı telefon olduğu için ses sorunuda olmuyordu
Turkcell bu hocam sınırsız her ay 30-40 TL az para mı? Bu fiyata sınırsız internet alınır adsl olarak. ama kotayı aşınca değil video resimi açmak bile imkânsız bıraksa rahat rahat 400-500 KB hıza düşürse yine iyi.
Şu an ruh halim çok bozuk bir takım sınava gireceğim internet kafe geziyorum. Onu geçtim izleyip indirme fırsatım olmuyor eve gelince bi daha sürpriz yaşıyorum. Ailemde gereken desteği vermiyor. Çokta acil 2 hafta kadar vaktim kaldı ve bu konular bana fransızca gibi geliyor. Aşinalık bile yok. Dertten patlamak üzereyim kendi icime çekildim iyice artık aileme tahammül edemiyorum. Sinirim tepeme çıkıyor. Bana sınav diyip çalış diyorlar durumu anlatıyorum napalim git çalış diyor. Şimdi de CD si varsa alalım demeye başladılar. Yahu bu devirde CD mi kaldı kitaplar bile online çözüm yayınlıyor artık ben mal gibi kalıyorum ortada.