Merhaba seçimlerden önce insanların arasında oluşan bu kutuplaşma ve insanların aslında korkularının esiri değil ne kadar güçlü olmasını ve kendilerinin yaşam standartlarının aslında siyasilerin elinde değil kendi ellerinde olduğuna deyinmek istedim.

Tamamen benim fikirlerim.

Bu ülkeye en çok zarar veren yanlışa yanlış demeyen insanların varlığıdır.Hangi partiyi desteklerseniz destekleyin ancak desteklediğiniz parti yanlış yapıyorsa,onu savunmayın ki yaptığı yanlıştan dönsün,yanlış yaptığını kabul etsin.

Eğer insanlar bu yanlışları yada hataları savunur hale geliyor ise bu ülkeye en büyük zararı bu yanlışı yapanlardan daha çok kendileri verirler,ve ne yazık ki bu yanlışların bedelini'de yanlışı yapanlar değil bu millet öder.

O yüzden takım tutar gibi parti tutmayı bırakmak gerekiyor,her insanın bir siyasi görüşü olabilir ama ülkemiz'de bırakın siyasi görüşü aynı aileden farklı takımları tutan insanlar bile birbirlerine karşı hoş görülü olamıyor,tarih'te Türk'ler hoş görülü olmaları ile tanınırlar bu kutuplaşma ile sonumuz sizce nereye gidiyor hangi teknoloji,hangi donanımlı hastane,hangi fabrika,yada % kaç maaş artışı bu kutuplaşmayı bitirir.

Böyle düşünün eski Türkiye evet çok sorunlar yaşamıştır ancak, bu kadar inasanlar kendi arasında bölünmemiştir.Sen solcusun sen sağcısın diye ayrılmış bir topluluktan daha farklı bir yere geldik artık 5 - 6 farklı bölünmüşlükten bahsediyorum.

Bir şeyi başarmak için birlik olmak lazım çünkü sende eksik olan bir unsur diğerinde vardır tamamlar ancak bu şekilde;
BİZ SADECE KENDİMİZE YANİ BU ÜLKEDE YAŞAYAN NORMAL VATANDAŞLAR OLARAK SABAH İŞE GİDİP AKŞAM EVE DÖNEN FATURALARINI ÖDEYEN SENEDE BİR BELKİ TATİL YAPABİLEN NORMAL VATANDAŞLAR OLARAK KENDİMİZ ÇEKİYORUZ BU İŞİN CEREMESİNİ.

O yüzden bir düşünün bir avrupalıyı bir amerikalıyı kendinizle kıyaslayın siz şuan hak ettiğiniz bir hayatımı yaşıyorsunuz yoksa yaşamak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz bir hayatı mı ?

Kimse sana özgürlük veremez.
Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez.
Eğer adamsan, sen alırsın.
Malcolm X

Yani demem o ki A partisi B partisi fark etmez eğer bir şeyleri istiyorsanız bunu ne kadar istediğinizi onlara göstermeniz gerekiyor eğer sen halk olarak benim istediklerimi yapmaz isen seni iktidar yaptığım gibi muhalefette yaparım hatta seni silerim demeniz gerekiyor.
Bu da sandıktan geçiyor arkadaş sen x partisi gelmesin de y partisi napıyorsa yapsın mantığı ile iş yaparsan kaybeden sen olursun.
BAK BEN GETİRDİM BEĞENMEDİM BEN YOLLADIM DİYEBİLMELİSİN BU GÜCÜN VAR UNUTMA

Biraz uzun oldu ama okuyanlar için teşekkür ederim.