-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi Günler
Bazı forumlarda okudum.Premium temaların daha iyi olduğu söyleniyor.Ücretli temaların ücretsiz temalara göre artısı ne ? Yani seo açısından bir artısı mı var ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
"Premium temalar daha iyi" diye bir şey yok. Genellikle premium temalar satılacağı için biraz daha özenle kodlanıyor o kadar. Ama gel gelelim ki premium temalardan daha sağlam ücretsiz temalar da mevcut.
Sen hangi temayı beğenirsen onu al, zaten şu devirde SEO uyumlu olmayan tema yok neredeyse..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim sevdiğim yanı guncellemeler cretsiz. Türklerden tema alıyorsun ya guncelleme yapmıyor. yada guncelleme cıkacak v3 versiyonunu alın +50 tl odeyerek yada 25 tl verin v2.5 alın gibisinden her seferinde işi paraya dokuyorlar.
ayrıca tek sitede kullanma imkanı veriyorlar.
ben yabancı 1 tema alıp 5 6 sitemde kullanabiliyorum.
kodlama olarak ta arada fark var bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında Sahifa temasını beğeniyorum ancak Sahifa temasına benzer ücretsiz tema buldum :) O yüzden sormuştum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ücretsiz kodlayan adam yapar bırakır veya yavaş geliştirir. Atı yem koşturur misali yapımcıya ücret ödendiği taktirde bunun hakkını verebilmek için elinden geleni yapar, Türkler bu konuda daha çıkarcı davranıyor. Yabancılar özellikle fiyatı ne olursa olsun temanın her sorunu ile özel oalrak ilgileniyor ve çözüme kavuşturmak için çaba harcıyor. Aldığım temanın güncelleme kayıtlarına baktığımda şu hata bu hata fixlendi diyor. Ancak ücretsiz temalarda fixlenen hataları geçtim bir sorun olunca yapımcıya ulaşmak haftaları bulabiliyor. w3 standartlarındaki temalar genelde premium olanlardır, free'den daha avantajlı geliyor SEO konusunda :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında bu soruyu ve cevabı herkesin anlıycağı şekle çevirirsek, şehrin en ünlü lokonatasındaki tire köftesiyle annemin yaptığı tire köftesi arasındaki fark nedir?
Fark şudur annelerin ticari bi kaygısı yoktur bu yüzden örneğin tuzu koymayı unuttu diye yemeği baştan yapmaz. Hee tabiki bazı anneler vardır o restorandan daha iyi bile yapıyo olabilir. ama gerek sunumu gerek tadı müşteri çekebilmek için özenli ve temiz yapar restoranlar. benzetmeyi anlatabildim mi bilmiyorum ama tam olarak bu aslında.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/