portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Tam hatırladığım kadarıyla Alastyr de %10 CPU limiti var ben ilk sitemi açtığımda Turhost'dan almıştım %25 CPU limiti vardı sitem bir miktar hitlenmesine rağmen yinede hızlıydı Turhost'u öneririm..
1 kişi bu mesajı beğendi.
nesine
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
herkez tavsiye ediyor ama ben tavsiye etmiyorum host ları çok kaliteli evet ama siten biraz hitlendiği zaman hemen cpu limiti aşıyo deyip askıya alıyolar veya hız limitlendirmesi yapıyolar ben kullanıyodum 2 ay kullandım ilk ay herşey güzeldi 2. ay cpu limiti aşıyo dediler wp temam optimize edilmiş şekildeydi anlık 10 hit olmuyodu bile ilk askıya aldılar sonra akıdan düşürüp hız limitlendirmesi yaptılar 2 hafta bi sayfanın yüklenmesi 10sn den fazla sürer oldu ve hergün en aşığı 3-4 dk lık kesintiler olup duruyordu sonra turhosta taşıdım sitelerimi 3 ay kullandım hiç bi cpu sıkıntısı hiç bi uyarı almadım çok güzel ve hızlızane kullandım ve 3 ayda birkere bile kesinti olmadı sitelerde ayrıca teknik destekleride harika
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam siteye baglı blog için hemen hemen her firma yeterli olur tabi bilinen firmalardan ama daha aktif bir site olucaksa o zaman godaddy öneririm ben büyük firma tabi daha tuzlu ama desteklemiyeceği sistem yok
bu arada bu zamana kadar gördüğüm en iyi müşteri hizmetlerine sahipler onu alma bak indirim var bosuna paran gitmesin nasısa bizden alıcaksın bari paran gitmesin falan diyolar bide sorun oldugu zaman ben bazı wordpress hatalarını bile onları arayıp yaptım :D o derece iyiler
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
1 den fazla site koyacaksan reseller al her site için %20 cpu veriyor. Alastyr iyi firmadır
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yaklaşık olarak 3 aydır kesintisiz ve en ufak hata olmaksızın kullanıyorum.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpu konusunda çok dandik ama diğer her konuda çok iyiler. 30 onlinede site eşek cennetine gidiyordu.