-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda site açtım ve google'da "siteadresi.com" diye arattığımda hep ilk sırada blog yazıları yerine yazıların etiketleri çıkıyor. Bunun nedeni nedir sitemap olarak all seo`nun eklentisini kullanıyorum. Site wordpresstir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
all seoyu cok bilmiyorum ama onların önem derecesi var 10 üzerinden veriyosun ana sayfa 10 blog yazıları 8 katagoriler 7 gibi falan ordan düzeltmeyi dene bide site yeniyken yaşanıyor bunlar 1 haftaya falan düzelir muhtemelen bende yasamıstım baya önce yeni açtıgım bi sitede bunu düzeldi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aynen cok önemli bir şey değil yeni sitede suan için googlede çıkması bile iyi bişey sana :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece All in One SEO veya Yoast SEO gibi eklentiler değil Site Map eklentisi kullanıyorsanız da bu önem notlamalarına dikkat edilmelidir. Site haritası gönderilme tarihi 2 haftadan az ve girilen içeriklerin konulardan fazla ise bu tür dengesiz index olayı görülebilir. Tarayıcınızın ön belleğini boşaltıp arama biçimini Global olarak yaparsanız belki gördüğünüz sonuçlar değişebilir. Aşırı etiket kullanımı faydalı değildir hatta spam sebebi bile olabilir, her konuya max 2-3 etiket yeterli olacaktır.
no time for caution