En popüler ve hızlı olan en çok tercih edilen google chrome web tarayıcısı için en çok webmasterlara yarayacak bazı eklentiler..

bu eklentiler sağ üstte olarak daha hızlı hareket yapmanızı sağlar örneğin hava durumu için tek tıkla 4 günün ve canlı kamera görüntüsü..

İşte o eklentiler

Google Mail Checker

Webmaster olarak galiba en çok kullanılan mail sistemi çünki hızlı msn’ye giriş yapmak zor oluyor bununla gelen maillerinizi kaç tane olduğunu görebilirsiniz geldiğinde direk haberiniz olur.



Alexa Traffic Rank

Web sitelerinin Dünya ve Türkiye sıralması ve baclinklini gösteren önemli bir faktör olan Alexa..



PanicButton

Eğer bir çok sekme açtıysanız ve aile veya arkadaşlarınızın görmesini istemiyorsanız bu tam size göre tek tıkla hepsini saklar ve hiç birşey yokmuş gibi devam eder..



Webpage Screenshot

Ekran görüntüsünü almak için en kısa yol tek tıkla ister tüm sayfa ister görünen sayfanın görüntüsü ve çektiğinde düzenleme paneli..



Google +1 Button

Google’nin yakın zamanda ortaya koyduğu arama sonuçlarında o sitenin öne çıktığı bir google +1 butonu bununla buton nerde diye aramazsınız..



RSS Live Links

Benim en çok kullandığım bir eklenti takip ettiğim sitelerin son güncellemelerini anında gösterir ve “boing” diye ses çıkartır



Weather (Hava Durumu)

4 Günlük hava durumunu ve o şehre ait 5 -10 ba

zen 30 dakika önceki kamera görüntüsünü koyar ve kullanışlı..



Facebook Notifications

Facebook’taki bildirimler ve gelen kutusunu görmenizi sağlar ve ona çok bakmayabilirsiniz ama sağ altta bir kutu çıkar ve bildirimi yazar..



Facebook Photo Zoom

Facebook’taki fotoğraflarınızı tıklamadan üstüne gelerek büyümek zamandan
kazanmak için bu eklenti ideal


Sizinde Bildiğiniz varsa yazabilirsiniz benim bildiklerim ve kullandıklarım bunlar

Kaynak : http://www.fistiksite.com/teknoloji/yardimci-chrome-eklentileri