Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden bilgi almak istiyorum. Ben 29 yaşında ve *******ünikasyon sektöründe 5-6 senedir çalışan bir teknikerim. Yaptığım işte mutlu değilim yani severek yapmıyorum. Bu aralar ciddi anlamda html css javascript android vs vs öğrenmeye hevesliyim ve html css öğrendim 1-2 haftada (%100 olmasada). Birkaç html site yaptım kendimce, öğrenmek adına ve o kadar zevkli o kadar keyifliydi ki. Tüm boş vakitlerimde pc başında kod yazıyorum :) Bu işi sevdim ve geliştirmek istiyorum.

Belki geçici bir heves olarak yorumlayabilirsiniz ama o yaşları geçtik :) Zamanında vBulletin, SMF, Joomla, WordPress gibi hazır siteler yapıp onların kodlarını değiştirip işte portal, forum bir şeyler yapıp kullanıcı çekmeye google reklamları alıp para kazanmaya çalışıyorduk fakat pek bir şey bilmediğimizden dolayı başarılı olamıyorduk.

Ne kadar geç bilmiyorum ama... Sizce bu saatten sonra, bu sektorde ekmek yiyebilir miyim? Kurslara gidip kendimi daha iyi geliştirmek istiyorum. Bu işi meslek edinip ekmeğimi buradan ve sevdiğim bir işten kazanmak istiyorum. Ayrıca neler yapabilirim? Bu sektöre nasıl ve neresinden girebilirim? vs vs.

Bilgili ve deneyimli hocalarımızdan arkadaşlarımızdan bu konudaki yorumlarını duymak isterim.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.