Sanıyorum ki bu işe girişme diyen arkadaşlar herşeyi bilgisayar başından halletmeye çalışanlar.
Hangi işe tutkuyla bağlanıp, gerçekten çok emek verirseniz o işte başarı kazanır ve ciddi gelirler elde edersiniz diye düşünüyorum.
Şu an 29 yaşındayım, 2.5 yıl önce restoran müdürlüğünü bırakıp e-ticaret işine girişmeye karar verdim. Üstelik kızımın doğumuna 5 ay kala, tam da en çok paraya ihtiyacım olduğu zamanlardı. O günden bu yana günde yanlızca 5 saat veya daha az uyuyorum, iş gereği boyum kadar çuvalları tek başına taşıyorum. Kendi işimin hamalıyım. Son 1 yıldır çok ciddi rakamlar kazanmaya başladım, üstelik tüm bunları evden çalışarak yapıyorum.
Demem o ki; şimdiki çalışma rutininizi aşıp, uykusuzluğa ve yorgunluğa razıysanız ve kendinize güveniyorsanız yeni birşeylere girişmekten korkmayın. Yeni birşeyler öğrenme isteği sizi bambaşka noktalara ulaştırabilir.
Bu düşüncenizi ayrıntılı olarak konuşup, olur tarafını/olmaz tarafını birlikte konuşalım isterseniz size telefon numaramı ve diğer iletişim bilgilerimi verebilirim.
Allah yardımcınız olsun