merhaba pm gönderildi

seyitalidogan adlı üyeden alıntı

Mail ve skype bilgilerinizi özelden rica edebilir miyim?

pm gönderildi

fruzgar adlı üyeden alıntı

Başarılar hocam sizden tek dileğim diğer mybb destek siteleri ile yarış halinde olun ama savaş halinde olmayın..
Geçen zamanlarda da yaşadık tekrar yaşamayalım inşallah :)

merak etmeyin kimsenin işinde gözüm yok diğer webmaster sitesinde dediğimi burada da aktarayım benim açtığım sitede bulamadığını diğerinde bulursun orda bulamadığını burda bulursunuz alternatif olması güzeldir ama kalkıp bunu savaşa ben asla çevirmem geçen zamanda yaşanılanlar 2004 ten beri bu işin içinde olan bizzat ben yakından biliyorum diyeceğim o ki savaşmak değil amacım talepe karşılık vermek destek güzel olursa site yaşar gelişir 1.8 le başlayan serüven 2.0 la daha iyi bir boyuta taşınacak inşallah

KadirKC adlı üyeden alıntı

bence tutmaz mybb.com.tr varken mybb.biz bile kapanmışken :)

merhaba,

görüşünüze saygı duyuyorum bence peşin hükümlü olmayıp izleyip görmek en mantıklısı derim ben. mybb.com.tr faktörü olabilir dediğinize katılıyorum rekabet edecek değilim ben ve benle bu yola çıkmak isteyen ekip asla kavga etme olayına girmeyecek xpserkan ve ekibi dostumdur asla böyle birşey yaşanmasına izin vermeyeceğim he eskilerden hep söz açılıyor ben zarar verene zarar vererek karşılık vermem bu ülkenin mahkemelerinde yargılanırlar internet yasasından doğan haklarımı kullanarak yerine getiririm yorumunuz için tekrar teşekkürler

Ozcev adlı üyeden alıntı

Mesele tutması değil, Türkiye'de MyBB'nin piyasası berbat. Çocuk kitle kullanıyor ücretsiz olduğu için, uzun zaman MyBB ile uğraşım oldu ve pişmanmıyım tabii ki de hayır öğrendiklerimin bir çoğunu bu sayede öğrendim. He demek istediğim nedir? Ben vBulletinle başlamayı tercih ederdim, çünkü ücretli olduğu için çocuk kitle yok. Elbette projede yer almak isterim ancak ve ancak yönetici, düzenleyici değilde hatrı sayılır bir üye olarak :)

merhaba,

Türkiye'nin mybb piyasası berbat dediğinize katılıyorum ölmekte olan bir kitleyi diriltmeyi hedefliyorum. ben güzel bir hizmet vermek istiyorum ve ekipte böyle olacak insanlardan oluşmalı mybb çocuklardan oluşabilir bizde başladığımızda çocuk değilmiydik benim yaşım 25

11 sene önce başladım bu işe taktir edersenizki kimsenin yaşı bizi ilgilendirmiyor yeterki belli bir olgunluk gösterebilsin herkes öyle forumda katı kurallarda olmayacak herşeyi kafamda oluşturdum en son böyle kafamda 10-15 kişilik bir ekip var inşallah böyle de olur he bu demek oluyor ki kurallar suistimal edilecek hayır herşeyi ekiple beraber istişare ederek yerine getireceğiz

son olarak fikirleriniz benim için önemlidir yeni yıla girmeden Allah nasip ederse site yayın hayatına başlayacaktır.

eleştirileri ve fikirlerinize cevabım bu şekilde desteklerinizi bekliyorum

iyi çalışmalar dilerim herkese