-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Emek ve bilgi ister bu iş kolay değildir. Yaşınız benden büyük fakat ben çocuk yaşımdan beri kendi mi geliştirdim. Şu an bilgisayar mühendisliği okuyorum herkes gibi benimde bir çok hayalim var. Emin olun işinizi hakkıyla ve emekle yaptığınız sürece bu işte ekmek var ama tabi ilk başlarda emeğinizin karşılığını alamıcaksınız. Benim tavsiye şirketleşmeniz yönünde olur buda biraz birikime dayanır. Ufak çaplı scriptler yazın ama görünüş ve tasarım çok şık olmalı. Bugünlerde insanlar görünüme çok önem vermekte. Bulunduğunuz şehirde her kapıya kartvizitlerinizi bırakın. Çevrenizden size destek olmaları için yardım isteyin. Yani anlayacağınız tırnaklarınızla arşın arşın kazıyın piyasayı. İşi neredeyse hiç bilmeyen adamlar bile ekmek yiyebiliyorsa siz neden kazanamayasanız bir grafik ve web tasarım şubesi açın ufak çaplı bir ofisiniz olsun. Bu insanlara güven verir. Sizi arıyan herkese ayrıntılı bilgi verin insanları işter ofisinizde ister bir cafede ağırlayın ama baktığınız zaman cafede ağırlamak karşı tarafı daha çok cezbeder. Onlara güven verin. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Bir sunucu kiralayın yada alın ve müşterinizle bu işi yaparken sitenizi o sunucuya kurun. Müşteriyi ekstra bu işlerle yorup kafasını karıştırmayın. Yaşınız kaç olursa olsun "Öğrenmenin yaşı yoktur." Ben 20 yaşındayım ve 12 yaşında HTML editleyerek başladığım bu alemde her gün yeni birşey öğreniyorum hergün yeni bir bilgi daha ekliyorum beynime. Emin olun siz hakkınızla bu işi yapın kazanırsınız. Şimdiden yolunuz açık olsun..