bende uyarılarınız konusunda daha önceden düşüncelerimin farklı olduğunu söyledim
Ek Olarak: Merhaba MyBB kullanıcıları,
Açılacak destek sitesi hakkında yeni eklenecek özelliklerden bahsedeceğim
# MyBB Destek Forumu+WP Entegresi olacak (wordpress blog MyBB ve bir çok konuda içerik haberlerin yazılacağı sayfa) ayrıca siz kullanıcılara bu ikili entegrasyonun faydasını örnek teşkil edecek şekilde elinizin altında olacak
# RSS sayfası sitenin tüm alanları ile alakalı rss sayfasına aktarım olacak
# Video sayfası açılacak bu şuanda kesin olmamakla birlikte youtube kanalı da olabilir site entegreli bir sayfada olabilir düşünce aşamasında
# gelişmiş webmaster araçları sayfası yapılacak
# VİP üyelikle birlikte size özel avantajlı fırsatların yer alacağı bölümler açılacak alışılmışın aksine ucu açık planlı bir şekilde düşünüyorum üzerinde
# MyBB tema sayfası yapılacak (Mevcut tüm 1.8 tasarımları ve 1.6 sürümünden kalan bazı temalar 1.8 uyarlanıp tasarım sayfasında yayınlanacaktır.
daha birçok süpriz sizleri bekliyor site açılması için % 10 luk bir kısmı bitirdim
Şuana kadar yapılan işlemler:
MyBB Script Paketi Sıfırdan çevrildi
MyBB Merge TR çevirisi yapılıyor
MyBB 1.8
Admin Panel eklentilerinin tümü tr çevrildi
Sırdaki işlem Forum Görüntüleme offical sitedeki 21 eklenti çevrilme sürecinde
Sizden ricam webmaster siteleri üzerinden bana sadece forum yönetici takımı için irtibata geçmeniz bu aralar çok destek için iletişime geçen oldu kimseyi kırmak istemedim yardım ettim
bundan sonra yapmama kararı aldım nedeni ise site açmaya geç kalmamak için taktir ederseniz ki çevirilerden sonra konu haline getirmem gerekiyor ve sitenin %50-75 tamamlanınca açılacak 1-2 haftalık süreç kaldı planlarıma göre
MyBB destek sitesinde yönetici olmak isteyenler ve şimdiden bir katkı sağlamak isteyen bilgili arkadaşlar benimle iletişeme geçmelerini rica ederim
Ek Olarak: Merhaba MyBB Kullanıcıları,
Yeni Açılacak olan MyBB Destek Sitemiz için çalışmalar ne alemde bilgi vermek istedim.
Şuana Kadar Biten Çalışmalar
MyBB Script TR Çeviri
MyBB Merge TR Çeviri
Offical Sitede bulunan
* Admin Panel Eklentileri
* MyCode Eklentileri
* News kısmındaki eklentiler
* Üçüncü Taraf Entegrasyon (Third Party Integration)Eklentileri
* Üye Profilleri eklentileri
* Yeni Sayflar eklentileri
* moderation (moderasyon eklentileri
Çeviri işlemleri tamamlanmak üzere
yani çalışmaların % 60 bitmiştir
geriye kalan çalışmalar
* Sitemize özgün güzel bir tema (bu konuda yoğunluktan dolayı desteklerinizi bekliyorum tasarımcı arkadaşlarım)
* Miscellaneous (diğer) ve Show Thread (konu gösterimi) eklentileri geriye kalanlar
* RSS Sayfası
* Tema Gösterim Sayfası ( 1.8 temaları ve 1.6 dan uyarlanabilen temalar)
* Webmaster Araçları Sayfası (seo analiz, site analiz, anahtar kelime sorgulama vb)
* Video Sayfası (Youtube Kanal ya da video script üzerinden ders anlatımları)
Eklenti çevirileri bittikten sonra site açılacak
yan sayfaların belli bir kısmı yayına girecek belli bir kısmı site aktifken zaman içinde açılacak
1-2 haftalık bir işim kaldı