lostyazilim
tr.link

Adsese harici reklam şirketleri

43 Mesajlar 4.935 Okunma
lstbozum
tr.link

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
Kabul edilmeyen siteler ;

- Cloud flare gibi d-dos koruması olan siteler

Bu şartı ilk defaa sizden gördüm neden ?

Ek Olarak: Şimdi adnow sitemi onayladı kullananlar ememnun mu ?

Ek Olarak: Adnowun reklamları berbat kaldırıyorum sürekli zayıflama reklamı çıkıyor

wmaraci
reklam

reklamtrk reklamtrk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Cengiz-Kaya adlı üyeden alıntı

Vay be forumda üyeliği varsa tamamdır bu iş :)

metin2hilelerim.com dün gece gönderdim hala bekliyorum onayı rica etsem onaylarmısınız.

Merhabalar, onaylamalar bekleyen site yoğunluğuna göre değişebiliyor her siteyi ayrı ayrı kontrol ediyoruz. Maximum 1 gün içerisinde onay - red işlemi sistemdeki eposta adresinize yapılıyor.

Ek Olarak:

CoderBY adlı üyeden alıntı

www.mistikfrm.com hala onay bekliyorum hocam kaç saat geçti

Merhabalar, onaylamalar bekleyen site yoğunluğuna göre değişebiliyor her siteyi ayrı ayrı kontrol ediyoruz. Maximum 1 gün içerisinde onay - red işlemi sistemdeki eposta adresinize yapılıyor.

Ek Olarak:

AzX66 adlı üyeden alıntı

Kabul edilmeyen siteler ;

- Cloud flare gibi d-dos koruması olan siteler

Bu şartı ilk defaa sizden gördüm neden ?

Ek Olarak: Şimdi adnow sitemi onayladı kullananlar ememnun mu ?

Ek Olarak: Adnowun reklamları berbat kaldırıyorum sürekli zayıflama reklamı çıkıyor

Merhabalar, cloud flare gibi d-dos koruması olan sitelerin özelliği, koruma programı üzerinden siteye girmeleridir. Bu demek oluyor ki, yurt dışı lokasyonlu görüneceksiniz, fakat biz Türkiye içi sayım yapıyoruz. Dolayısıyla sitenize giren kullanıcılarınızdan trafik alamayacaksınız. O yüzden sitenizi onaylamayarak boşa zaman harcamanızı önlüyoruz.

CoderBY CoderBY www.mistikfrm.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 30 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

reklamtrk adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

Ek Olarak:

Merhabalar, cloud flare gibi d-dos koruması olan sitelerin özelliği, koruma programı üzerinden siteye girmeleridir. Bu demek oluyor ki, yurt dışı lokasyonlu görüneceksiniz, fakat biz Türkiye içi sayım yapıyoruz. Dolayısıyla sitenize giren kullanıcılarınızdan trafik alamayacaksınız. O yüzden sitenizi onaylamayarak boşa zaman harcamanızı önlüyoruz.

admatic onayladığı halde onaylamadınız çok üstün bir şirketmiş gibi neyse önermiyorum sonuç olarak açtığınız reklam şirketini

Ek Olarak: Güncel

www.mistikfrm.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al