-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wp için forum teması yapmıştım... Keppy adından nette araştırıp bulabilirsin. Wp ile forum gidiyor ama özellikle konu içinde yorum döngüsünde çok sayıda sorgu yapıldığı için sistemi çok yoruyor. Ama seo açısından mükemmel oluyor tabi.
Ayrıca themeforest vs gibi platformlarda da profesyonel yapılmış ücretli birçok wp forum teması var.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hem blog hem forum olarak wp kullanmak gerçekten keyifli. Ben bbpress kullanıyorum insan her zaman uzun yazılar yazmak istemiyor kısa ve çok konu paylaşmak istediğimde forumu kullanıyorum ama tabiki bbpress yetersiz kalıyor ama sade ve şık olmak isteyenler için ideal bir forum.
Bir başka eksiği ise fazla eklentisi olmaması ve wp eklentilerinin çoğunun forumda çalışmamasıdır.
Hybrid
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
mybb ve vbulletin bu konuda yeterli bence wordpress yapısının forum sistemine uyarlanması çok zor olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha önce yapılan ve piyasada olan bir şey bu zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Veritabanı Programlama
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı bir forum sistemi ile wordpress entegre edilebilir. 2 sinin teması da özel olarak kodlanıp aynı görünüm verilebilir.
Veritabanı Programlama - Öğrenci
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Geliştirilir zor değil ancak wordpressin forum ile birlikte database ve sorgu yukünü kaldırabilecek babayiğit bulmak zor. Bedava tema arayan bir millet olarak bu yük için vds veya server kiralamayiz biliyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com