Bore3 adlı üyeden alıntı

(http://linkshrink.net/earn) Multiple views also counted! sitede bu yazı yazmakta. Eğer sizin elinizde bir kanıt varsa onnuda koyun ki görelim.

Dostum her sitenin bilgi kısmında yazılanlar güncel değildir.
Orada yazılanlarda eski tr cpm 0.4$ zamanında ve ondan sonra ki güncellemesinde gelen 0.7$ zamanından kalma.

Sana sistemin çoğul saydığı zamanlarda ki istatiktiği paylaşıyorum. O zamanlarda 1.tık tam ödeme 2.tık cpm %50'si kadar ödeme veriyordu. 3 tıklara ödeme vermiyordu. Burada ki çoğul gösterim ödeme yaptığı zamanlardan ufak bir istatik

Şuan ki sistemde Tekil tık kabul etmektedir. İstatistiklerin Ufak bir kısmını paylaşıyorum.

Şuan forumda referansımdan üye olun tarzında konularda verilen +1K +3K üzeri premium hesap forumları zaten bizim elimizde bulunmaktadır. Onun harici 80 tane premium hesap , xxx accounts , free password forumlarını kapsayan sitelerde bot ile paylaşım yapmaktayız. Şuna emin olabilirsin ki çoğul gösterim kabul etse şahsen benim istatistikler 10K altına düşmeyecektir. Şuan tek çoğul tık kabul eden sistem Linkbucks'tır. Onunda tr ödeme oranı 0.37$ dır.