akbas adlı üyeden alıntı

Senin siyasi düşünceni temsil edenler kazansaydı ne yapacaktın ? Ağlayacakmıydın yoksa sevinecekmiydin ?

Bırakır seçmen verdiği oyun sevincini yaşasın.Kaybeden yok kazanan var türkiye.

Bugün bu devletten veya devlet liderlerinden memnun olmayan önce kendi siyasi düşüncesini temsil eden o liderine baksın.

Neler yapmış veya neler yapabilir.Chp veya mhp demiyorum lider diyorum. Önce kendi aranızda bir sağlam lider seçin sonra seçime gelin göğüs göğüse seçimde yarışın.

Emin olun benim gibi düşünen çok kişi var. Şuan bahçeli yerine türkeşin oğlu gelsin bak gör neler olur.

Yine emin olun Kılışdaroğlunun yerine chpyi daha iyi temsil edecek projesi olan vizyonuolan biri gelsin bak gör neler olacak.

Ülke yönetiyorsan dükkanına aldığın bir çırağı değil. Herkesi memnun etmek imkansız. Bugün ben bu devlete oy vermişsem hala benim bile mutlu olmadığım yönleri var.

Kaç seçim gördüm kaç seçim daha göreceğim ama emin olun a partisi veya b partisi değil olay. Ülkenin tek bir noktada birlik olması.Bugün ak parti yerine chp olsaydı yine o birliğin olduğunu görmekten mutluluk duyardım / duyardık.

Bugün milli projelerin sonu gelebilirdi.Tamamen onlarca milyon dolar yatırılan ve dünyaca takip edilecek o çalışmalar tamamen durabilirdi.

Ben partime değil ülkeme bakıyorum.Şükür sizin göremediklerinizi görüyor ve ülkemin iyiye gittiğini biliyorum.


Ben partime değil ülkeme bakıyorum.Şükür sizin göremediklerinizi görüyor ve ülkemin iyiye gittiğini biliyorum.
Sonuç : Osmanlı
Kardeşim millet ileri giderken biz neden geri gidiyoruz?

Yabancıların çıkardığı son ürünleri alırsın, en iyi sen kullanırsın, sonra oturur onlara küfredersin. Bununla kalmayıp geriye gitmeye çalışırsın. Bu da olmadı ülkede bunları ortaya çıkaranlara hakaret edersin.