-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhaba arkadaşlar, wordpresste tekil yazılar içerisine hızlı düzenle butonu koyuyoruz çoğumuz fakat bu admin paneline yönlendiriyor bizi ve iki saat sürebiliyor. Panele girmeden yazı içerisinde olduğu yerden düzenleme açsa daha mantıklı olmaz mı? Sonuç olarak "hızlı düzenle" diye geçiyor ama admin panele gidiyoruz hızı mızı kalmıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kendin veri tabanı bağlantısı sağlayıp ckeditor gibi editorlerden faydalanarak yapabilirsin. Çok zor olacağını sanmam
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Biliyorum onu araştırırken bulmuştum fakat benim aradığım facebook'ta olan gibi şey :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Belki ben yanlış anladım ama zaten wordpress te ilk başta oturum açmışsanız ve sitenize üst kısımdan giriş yapmışsanız en üstte hep bir admin paneli oluyor. Hangi yazıya girerseniz girin bu yazıyı düzenle diye de bir buton oluyor. yani hızlı şekilde açılıyor. Herhangi bir tekrardan oturum açmaya gerek kalmıyor. Böyle bir şey mevcut yalnız kullanan yok sanırım ?
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
O dediğiniz her temada yok, isteyen ekleyebiliyor fakat benim dediğim öyle bir şey değil. Sizin dediğiniz yine admin panele gönderiyor. Admin panele gireceksem direk girerim o butona gerek kalmaz yani :) O butona basınca olduğu gibi yazı dönüşüp text editöre dönüşmeli yani düşüncem böyle