AlperenAtasever adlı üyeden alıntı

Uyanın artık, bu ülkenin zihniyeti değişmedikçe bizden bir b.. olmaz. Dinle devlet yönetmek gibi martavallara gönül veren aptallar oldukça daha çok trollenirsiniz. Dini ileri atıp yükselebilen bir tane ülke gösterebilir misiniz? Tabii ki hayır. Bir ülke -hele Türkiye gibi 50 yıl geriden gelen bir ülke- ancak din ve diyanete harcanan parayı en asgari seviyeye indirip, teknolojiye ve bilime en yüksek bütçeyi vererek bir şeyler yapabilir. Ülkeye hoca mı lazım mühendis mi? Her yere imam hatip açacaklarına gitsinler ülkemizdeki bilim adamlarını paraya boğsunlar (dış ülkelere gitmemeleri için) , yurtdışından bilim adamı getirsinler. Adam burada yaşasın Türkiye vatandaşı olsun, bir şeyler bulsun. Türkiye'de olanak 0 olduğu için Türk bilim adamları başka ülkelere gidiyor, ee adam ne yapsın? Orada hem olanak bol hem de adam 1-2 senede Türkiye'de 10-20 yılda kazanamadığını kazanıyor.
Diyanet işlerine 5.7 milyar lira bütçe verip, Teknoloji Bakanlığına 600 milyon lira bütçe veriyorlar. Arkadaşlar, din mi önemli bilim mi?
Din dediğimiz şey insan ile yüce yaratıcı arasındadır. En optimum düzeyde harcama yapılmalıdır. Din dediğimiz şey, normalde bağlayıcı ve birleştiricidir ama biz Türkiye'de sadece devlet kasasına darbe, başka bir şey değil.
Adamlar uzaya gidiyor, Marsta su buluyor, biz ise sakallılara "Marstaki suyla abdest alınır mı?" diye soruyoruz.
3 yıl Amerikada yaşadım, 3 ay önce TR'ye geldim ama burada daha fazla duramayacağım galiba.
Bu ülkeden bi cacık olmaz.


Başka bir konuya yazdığım mesajdır. AkParti'yi sevmememin, seçmeni körlükle suçlamamın sebebidir.