Ömer Günay adlı üyeden alıntı

Ak partiyi zerre kadar sevmeyen oy bile kullanmayan biri olarak şunları söylüyorum. Yeter artık bu tartışmalar. Neyi tartışıyoruz. Cumhuriyeti bize kim hediye etti ? Hediye ederken sizin istediğiniz çıkmazsa cahil halk dersiniz mi dedi? Bırakın bunları arkadaşlar.

Halk kendi yöneticisini kendi seçiyor. İsteyen istediği yere oy veriyor. Bu durumda kazananı tebrik etmek varken. Yok bu ülke daha çok bela görür falan filan. Ha bende istemiyorum ak partiyi ama. Ak parti de kötünün iyisi kardeşim. Chp dinle uğraşır , mhp ırkçılık yapar , hdp pkk yı destekler.(Bunlar yapıyorlar diye demiyorum ama halktaki algı bu şekilde)

Birisi Osmanlı geliyor geriye gidiyoruz demiş. Avrupada Osmanlı geliyor diye titriyor resmen. Peki niye? Çünkü bir emirle ülkesindeki dansı kaldıran bir güçtü o osmanlı. Osmanlı gelmesin diyenleri hiç anlamıyorum zaten. Nedense hep Atatürk üzerinden gidiliyor. Atatürkle tayyip erdoğan kıyaslanıyor. Sen kıyasladıkça onlar da kıyaslar.

Atatürk Cumhuriyeti getirirken halka mı sormuş ? Sormamış da yanlış mı yapmış.? Neyi tartışıyoruz arkadaş. Olayları akışına bırakın biraz.

NOT: Şimdi sağdan soldan arkadaşlar cevap yazacaklar biliyorum ama benim bir taraf tutmadığımı gözeterek yazsınlar. Objektif olarak bakan biriyim ben. Yani yok sen dinsizsin yok atatürk düşmanısın falan yorumları olmasın. Bişey açıklamaya çalıştım sadece. Sürçi lisan ettimse affola.



Sen herkesden daha betersin. Şu memleket için iyi yada kötü oy veren herkesi tebrik ediyorum. Ama Oy kullanmayan vatan hainidir.

Oy kullanmamak pkk nın kurşun sıkmasından farkı yok.

Oy kullanmayarak vatanına ihanet eden adamın değil ağzına atatürkü en ufak türk kelimesi dahi alması hakkı yok.

Önce vatandaş olacaksın reyini kullanacaksın sonra gelip birilerine ahkam keseceksin. Sıcak yatağınızdan kalkıp oy bile kullanmaya gidemeyen zihniyet ne yapacakta vatanına hayırlı olacak.

Anayasada sana verilen ilk hakkı yerine getirememişin daha ne konuşuyorsun ki sen.